Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Konservatuar mı? Özel Ders mi?

• fingolfin • 14 Ocak 2005 21:50 • #447707
    nasıl yani kendi seçtiğin enstrumanı okumak için ne yapmak gerekiyo?
  • MaD_Bassist • 14 Ocak 2005 22:21 • #447708
    Abi bence özel ders konservauar mezunu olunca sana sadece müzik bilgisini ögretiyorlar fakat özel dersle müziği yapabilmeyi öğreniyorsun... Bence prof. olarak müzik yapmak istiyorsan işin ehli bir hoca bulacaksın ve gece gündüz oturup calısacaksın bence budur sevgiler saygılar...
  • klavyeci • 15 Ocak 2005 13:10 • #447754
    1,2,3,4 ses ayırma...Ritm,dikte,şarkı,enstrüman,İstiklal Marşı.Sorulan sorular bunlar..Konservatuar düşünüyosan kesinlikle ciddi şekilde hazırlanmalısın.Sen bakma diğerlerine..Mutlaka ciddi bir kons.haz. kursuna veya kaliteli bir hocadan ders almaya başla.İzmir'de çok rahat bulursun.Ama çok dikkatli ol,kurs kalitesine dikkat et ,paranı boş yere harcama.
  • catalist • 16 Ocak 2005 11:17 • #447814
    tabi ki konservatuar egitimi almalısın.hem bu işten para kazanmayıda düşünüoyosan kesinlikle kons.ama işin komik tarafı konservartuara girmek istiyosanda özel ders almak gerek.bilmiyorum senin su anki seviyeni ama durum böyle genelde.ben 10 senedir istanbul üni devlet konservatuarındayım piyano bölümünde.ve 11 senedirde özel ders alıyorum konservatuar için destek olarak.çünkü zaten piyano için gördüğümüz ders saati haftada 60 dk düşün ki neye yeticek.yani o yüzden eger gidiceksen özel derste mecburiyete dönüşüyor.arkadaslarımın hepsi ya konservatuar menzunu emekli hocalardan ya da menzunlarından ders alıyorlar özellikle bir de düşün armoni solfej görüyoruz biz bilmiyorum pek gitar bölümünü ama?yani bir de onun yükü çok zor ,zahmetli ve sabırlı oluyor konservatuar yani 10 senedir hep bir problem ve her imtihanda kalp krizi geçirme tehlikesi(çünkü atılınca çok kötü oluyor,girmek çok zor)yanii bunları düşün karar ver...