Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rockçılar niye ayna grubunu sevmez

• leeryan2911 • 3 Şubat 2005 20:29 • #449495
    o grubun adı tual di.
    ya buna hala inanasım gelmiyo bence güzel şarkıları var.ama sadece o kadar.oturup dinlemem yani,arada bi eserse bakarım mesela eğer feci yoğunsam duygu bakımından seni çok seviyorum ya da gelincik isimli şarkılarından birini dinleyebilirim
    bu arada erhan güleryüzün rock la alakası yok hatta arabeskle bile var denebilir(bkz.diyemedim)
    öyle işte.
  • leeryan2911 • 3 Şubat 2005 20:31 • #449497
    :D
  • Black Exodus • 3 Şubat 2005 22:07 • #449514
    çünkü ayna rock yapmıyo, rock yapıyomuş gibi yapıyo..Tamamiyle yalanlar yani..Konserlerinde solistlerin gitarları amfilere takılı değil..Bunu bizzat gören bir arkadaşım var..Hatta Mersin konserlerinde..Pırpırın sonu tırtıl hödö hödö diye rock şarkısı olmaz:)
  • ADIO • 3 Şubat 2005 22:37 • #449519
    her eline gitar alan rockçı mı?..hele ayna?????!??!?

ayna bir, haluk levent iki....!!!!

ay bir an iğrendim!!
  • ilkera • 4 Şubat 2005 05:29 • #449539
    çok guzel bi konu! ben aslına bakarsanız bi ara dinledim ama o zamanlar guzel şarkıları da yok değildi ama sonradan çayının şekerini şarkıya karıştırınca tiskinmek geldi yani tabi buraya gelene kadar neler neler!

kısacası ayna denen gurup kisvesindeki erhan guleryuz isimli şahıs rock müziğin vazgeçilmezi elektrik gitarla arabesk yapan bi grup aman pardon şey adam diyecektim...