Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Türk Tarihinin En Başarılı Albümü?

• thriller • 18 Ocak 2005 03:37 • #447971
    Türk Tarihinin En Başarılı Albümleri neydi sizce?

pop müzikte - rock müzikte veya diğer tarzlarda ayrı ayrı.
  • MüslümGürses • 18 Ocak 2005 11:18 • #447982
    Dostum thriller

Allah aşkına hangi tarih Türk tarihinde pop - rock diye bir müzik türümü var 10-15 sene öncesinde ülkemizde yeni yeni çıkan özenti müzikler bunlar daha çok yeni eskiden arabesk vardı Müslüm Baba vardı bu Türk tarihinde mevcut bir isim ve tarz En güzel albümüde Müslüm Gürses küskünüm albümü.Albümün adının tam anlamıyla bu olup olmadığından emin değilim bi de İlhan İrem var tarzı ne pop ne rock kendine özgü bi tarzı var pop olarak bilinse bile ama ben pop olduğunu düşünmüyorum
  • ngitt • 18 Ocak 2005 13:24 • #447986
    yavuz çetin - satılık albümü derim. sözleri olsun, müzikleri olsun Türkiye'de yapılmış en iyi albümlerden bir tanesidir.
    Tabi bu benim kendi kanım.
  • hardquake • 18 Ocak 2005 14:12 • #447987
    özenti kelimesi çok çirkin kimin özenti olduğu tartışılır ki bunu zamanında çok tartıştık gerek var mı???kimin neyi kimi beğendiği neden bazılarını ilgilendirir ona da bir anlam getiremedim...thriller kusura bakma ben türk tarihinin en başarılı albümünü seçemem nerden bileyim ya bunu yaşım kaç başım kaç??? :)))
  • thriller • 18 Ocak 2005 17:00 • #447995
    Allah aşkına hangi tarih Türk tarihinde pop - rock diye bir müzik türümü var 10-15 sene öncesinde ülkemizde yeni yeni çıkan özenti müzikler bunlar daha çok yeni eskiden arabesk vardı Müslüm Baba vardı bu Türk tarihinde mevcut bir isim ve tarz En güzel albümüde Müslüm Gürses küskünüm albümü.Albümün adının tam anlamıyla bu olup olmadığından emin değilim bi de İlhan İrem var tarzı ne pop ne rock kendine özgü bi tarzı var pop olarak bilinse bile ama ben pop olduğunu düşünmüyorum

haklısın canım..zaten değiştirdim mesajı okursan.

thriller kusura bakma ben türk tarihinin en başarılı albümünü seçemem nerden bileyim ya bunu yaşım kaç başım kaç??? :)))

yaşla ne alakası var aaa..zaten rockmuzik pop muzik gibi tarzlar senin yaşındanda yeniizaten en iyisini sorduk..
  • kafa-yok • 18 Ocak 2005 17:44 • #447996
    Bülent Ortaçgil-Benimle Oynar mısın?
    ya da erkin korayın geri kalanları...
  • thriller • 18 Ocak 2005 20:16 • #448006
    dünya tarhinin en iyi albümü thriller ama türkiye için biraz daha düşünmek lazım.
  • hardquake • 19 Ocak 2005 00:03 • #448016
    yaşla ne alakası var aaa..zaten rockmuzik pop muzik gibi tarzlar senin yaşındanda yeniizaten en iyisini sorduk..

iyi de o zaman böyle bir tarihten söz etmek doğru mudur tarih 18 yıldan mı ibaret :)) (18 yaşındayım da) hem ben doğar doğmaz müzik dinlemediğime göre bir 5 yıl daha çıkarırsak kaldı 13 yıl :)))
  • thriller • 19 Ocak 2005 00:47 • #448021
    hardquake doğru soylüyosun yani nerden bilecen ajda pekkanın albümünü falan o zaman sende şoyle cevap verirsin be kardeş :))

benim yaşadığım yıllar kadar şu şu şu ok :)) sen başlığa bakma.
  • hardquake • 19 Ocak 2005 13:21 • #448035
    söyliyim bari bir tane seden gürel-hesaplaşma bence güzel bir albümdü ama tabii ki en başarılı diyemem...