-
Çok mu eleştiri yapıyorsunuz...?
Of ya ne kadar saçma...her album yapacak olan farklı bir şey mi yapmak zorunda...yeni bir şeyler mi yaratmak zorunda. bazılarına(pop,rock,ska...)...özenmiş bazılarını örnek almış olamaz mı_?
aa bu taklitçi..aa bu da özenti...ne idüğü belirsiz kişiler her önüne geleni eleştiriyor...
"müzik benim kulağıma hoş geliyorsa dinlerim"(özenti ya da değil)...yani sizin istediğiniz olay şu ÇEŞİT ÇOK OLSUN AMA ALTERNATİF HİÇ OLMASIN...
"TÜRK TARİHİN DE POP,RAP,ROCK YOK MADEM GELECEKTE DE OLMASIN" SANIRIM BİRAZ ÖRÜMCEK AĞINA BULANIYORUZ BİRAZ SİLKİNSEK Mİ HE...?
ek : ayrıca türk tarihi dünü de içinde barındırır..
"AYRICA BANA GÖRE İBRAHİM TATLISES'dir tüm albümleri"...hiç dinlemem samimiyetime inanın...
ya da ZUHAL OLCAY TÜMÜ...YA DA ŞEBNEM FERAH TÜMÜ...( B A N A G Ö R E )
-
bence türk tarahinin en başarılı albümü Kargonun Yanlızlık Mevsimi
hem sözler itibari ile hemde müzik adına manyak derecede bir albüm
tüm albüm baştan sona bir efsane...
-
Ortaçgil - Light
Erkan oğuun Fuad'ı da iyidir.
birde hijazz diye bir çalışlma vardı, oda muazzam
-
Türk Tarihinin En Başarılı Albümleri
yavuz çetin-satılık
mawi sakal
-
Pop falan bilemem ama metal olarak Pentagram-Anatolia bence en iyidir
-
çok doğrusun,yavuz abi tektir ve eniyi albümü yapmıştır!! ve onu bilmeyen bazıları mor ve ötesi gibi grupları yüceltmeye devam etmektdir... herkesi yavuz çetin dinlemeye davet ediyorum.. gerçek müzik adına....
-
sebonun butun albumlerıyle D.D son album(dıger albumlerıne gore en ıyısı bence)
-
Bence En Başarılı Albüm Yavuz ÇETİN in SAtılık Albümü
Dinlemeyen varsa dinlesin Şiddetle..
-
şebnem ferah perdeler
-
Bence, pop alanında
Levent Yüksel - Medcezir, Sertap Erener - Lal, Umay Umay - Hareket Vakti
rock alanında
Yavuz Çetin - Satılık, Pentagram - Anatolia
Çok geniş bir zaman diliminden bahsedildiği için fikirbirliğine varmak tabii ki zor. Ama yine de her albümü çıktığı zaman ve sonrasında açtığı yol ile değerlendirmek gerek diye düşünüyorum. Günümüzün imkanlarıyla, önceden isim yapmış bir sanatçının ya da grubun, çıtayı çok kolayca yükseklere çekebileceği halde, "kör kör parmağım gözüne" dercesine tarzlara yöneldiğini görüyoruz. Bence acı olan bu...