Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

pamela spencs nasıl ve rockçı olurmu?

• Ktulu • 23 Ocak 2005 10:22 • #448310
    Pamela asıl punk kökenlidir.şu aralar yeni albümüyle gündeme geldi fakat aslında eski bir şarkıcıdır.Müziğe başlangıcı ve Ankara'daki çeşitli barlarda gruplarla şarkı söylemesi yaklaşık 12-13 sene öncesine dayanır.Sesi ve sahne performansı izlenmeye değer.Kendisi aynı zamanda tiyatrocudur şu anda Mucizeler Komedisi adlı müzikalde Şener Şen'le birlikte sahne alıyor.

Sesine diyeceğim birşey yok ama sahnede yaptığı komik hareketler resmen küçük düşürücü... Orda oraya gidiyo, kendini paralıyo ama ortada bişey yok... Bana çok yapmacık ve "gıcık" geliyo hareketleri. Bir de 40 yaşında gibi gösteren bi yüzü var ve o saçlar, o kıyafetler hiç yakışmıyo bence ona. Sanki huzurevinden babannemi kaçırmışlar da zorla sahneye atmışlar gibi...

Bence izlenilecek değil "dinlenecek" bir şarkı, İstanbul. (Sadece bu parçasını biliyorum. Diğerlerini dinlemedim)

Hmm bi de şöyle bişey var. Bu kişinin rock'la alakası yok bildiğim kadarıyla. Ama denilen gibi iyi olmas için rocker olması da gerekmiyo. Şahsen bir metal dinleyicisi olarak "Micheal Jackson" ile büyüdüm ve hala O'nun dünyada dinlediğim en kaliteli müziği yaptığını düşünürüm. Neyse.. Olay bu yani fazla uzatmaya gerek yok.. :)

• X-LoMBaRDo • 23 Ocak 2005 13:48 • #448318
    Abi burda biri çıkıp "ne rock'ı lan?" demedi..! Bilmem nerden gelme popçuyu çıkarıp rock çı diyebiliyorsunuz! Yok abi bu GaRaJ harbi moron kaynıyor! O kızdan müzisyen bile olmaz,anca magazin'e malzeme olur!
  • Nofx • 23 Ocak 2005 14:38 • #448320
    size çüşşşşşş diyorum..ohaaa diyorumm..ulan punk dedi yaaaa.Yok efendim punk kökenliymiş...Ulan siz müziği ne zaman öğreniceksiniz yaaaaa....Karı rock müzik yapıosa iboda alternative rock yapıyor...
  • Jon Lord • 23 Ocak 2005 15:05 • #448326
    Pamela'nın yaşı çok ta genç sayılmaz 30'un üstündedir yaşı.
  • Serpent_King • 23 Ocak 2005 15:15 • #448327
    mukavvadan ev mi yapıyosunuz abi? pameladan rock çı olurmu bilmem kendisine gidip bir sormak lazım.İncelemek filan lazım rock çı olur mu :))) belki denizci olur havacı olur ne bileyim terzi olur ama rockçı olmaz heralde ya olsa nolcak olması birşey mi getiriyo bizlere ?
  • Jon Lord • 23 Ocak 2005 15:28 • #448328
    Dikkat edersen senden önce buraya 11 kere mesaj bırakılmış ama kimse Pamela için Rock müzik yapıyor veya Rock çı falan demedi.
    Ayrıca Pamela bilmem nerden gelme popçu da değil.Sen daha 4-5 yaşlarındayken Pamela Ankara'da yabancı pop-rock cover yapan gruplarla sahne alıyordu.Şimdilerde yeni meşhur oluyor fakat tv'de gördüğümüz detone sesli,arabesk alt yapılı magazine malzeme olan popçularla da kıyaslama yapmamak gerekir.
    Pop müzik sevmeyebilirsin bu kişisel tercihindir fakat ben daha önce başka bir forumdada yazmıştım.

Pop = Her zaman kalitesiz müzik,hatta müzik bile değil.
    Rock = Her zaman kaliteli müzik yeterki rock olsun.

düşüncesi yanlıştır.Pop müziğinde Rock müziğinde kaliteli ve kalitesiz olanı vardır.
  • Jon Lord • 23 Ocak 2005 15:41 • #448329
    Sevgili Fatih ,

Mesajlara cevap yazarken biraz daha ciddi yazılar yazsan olmazmı? beni tanıyormusun? ne müzik dinlediğimi,ne müzik yaptığımı biliyormusun?
    Ayrıca ben Pamela'nın müziği için Punk demedim Punk kökenli derken sadece 80 leri Punk olarak yaşamasını kastettim,bunu kendisi bir röpörtajında söylemişti.
  • Nofx • 23 Ocak 2005 15:52 • #448330
    Arkadaşım ne dinlediğin önemli değil ne düşündüğünüde ama buraya yazdıkların önemlii..Her tvde seyrettiğine inanırsan kötü olur senin için :p...KAdın seni 80 lerde punkım diye kandırmış röpörtajda sence 80 lerde punk olarak yaşamış bi hali varmı veya varsa bile sence punkçı nedir onu bi açıla sen bize...
  • cc_baran • 23 Ocak 2005 16:32 • #448334
    ulan tartıştıkları karıya bak..
  • Jon Lord • 23 Ocak 2005 16:57 • #448336
    Benim için Punk'çı olup olmamasıda önemli değil zaten sadece röpörtajda yazılanı yazdım.Ben Pamela Spence'i Popçu yönüyle beğeniyorum.
    Ayrıca senin düşündüğün gibi 80'lerde Punkım diye kandırdığını varsayalım burada ne gibi bir çıkar olabilir ? Punk müzik şu anda çok dinlenen bir müzik türümüdür? medyatik olmak için,popüler olmak için kullanılacak bir araçmıdır sence?