-
oy oy
-
rocker olma kriterleri enstitüsünden onay alamayan pamela oldukça üzülüyormuş bu günlerde. hay allahım ya. ne rocker'ı, rock ne demek, takım tutmak gibi birşey mi sizce müzik sevgisi? la havle.
-
bence çok hoş birisine benziyor. bi de şarkılarının bir kısmını dinledim başarılıda buldum. beğenerek izliyoruz. ister rockcu olur ister astronotçu o kendisinin bilecegi istir.
-
ama bi eleştirim var
bu kız salak ikinci klibini yanlış şarkıya seçmiş
-
rockcu olup olmıcagı umrumda degil ama cok şiriiiin ve sempatik sarkılarını da basarılı buluyorum nuri ye de katılıyorum 2. klibini ynlıs sarkıya cekmiş
-
bencede çok yanlış tercih
-
Türkiye'de rock müzik yapan tek kadın Şebnem Ferah'tır bence..
+1
özellikle "Kadın" albümünün üstüne rock albüm tanımam solo albüm olarak... mutlaka dinlenmeli!
-
kotu,olmaz.bıttı
-
valla ben seviyorum hatta su anda onu dinliyorum.yeni yeni başladım dinlemeye ve takıldm....2.klip hangi şarkıya seretmedm...
-
otantik diye bi cafe var alsancakta ve adam gibi rock çalıyolar...gerçi bi kere gittim belki bana denk gelmştir güsel sarkılar.pamelanın sarkılarında bence gitar yönünden eksiklikler var yani insanı pek coşturmuyo...gitar daha sert daha ustaca calınsa daha iyi olurdu bence ne demek istemediğmi anlamayan olursa sebnem ferahın bi şarkısını dinlesin....