Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

pamela spencs nasıl ve rockçı olurmu?

• rahatsiz • 24 Ocak 2005 18:10 • #448427
    Jon Lord HAYVANLARI KORUMA DERNEĞİ..!

rockçı geçinnen özgür ve kişilik bunlımındaki hanım kızlarımızın bayıldıgı bi hatundur bu piyasanın bir parçası olmuştur bence teomanın solistiyken daha analmlı sözler çıkartıyordu
  • rushdm • 27 Ocak 2005 23:50 • #448720
    tartıscak bu hatun mu kaldı?hem bence ekranda gözükmesin daha iyi olur!
  • karete • 28 Ocak 2005 03:33 • #448724

şebnem ferahta öyleydi eskiden
  • traktör • 4 Şubat 2005 16:58 • #449573
    Pamela??

aklıma başka şeyler geliyo.. biraz edepsiz:)

Kral tvde bayaa bi çalıyolar..
    AMA ASIL SİNİR BOZUCU OLAN, Rock barlarda bu çalıyo( izmirdeyim , fazla seçenek yok , hepsi piyasa yapıyo barların , mecbur gidiyoz-ooze falan) ve herkes aynı anda , wooooww- sesi çıkararak anlamsızca zıplamaya başlıyo..!! henüz çözemedim..

Buradan yetkililere sesleniyorum: lütfen izmire bir ROCK bar yapsınlar:((
  • Black Exodus • 4 Şubat 2005 17:16 • #449575
    ona bakılırsa 62 yılında bestelenmiş olan Psychokiller da da millet deliler gibi zıplıyo..izmir insanı böyle eğlenmeyi seviyo..fazla sallamican:) İzmir e işallah açıcaklar rock bar..o zaman çocuklarımı götürürüm ama heralde yanımda:))

Pamela ise teoman gibi.. yani rock denmez onların tazrına bence..Alternatifler sadece pop ve rock arasında bir yerlerdeler..ama sanırım pop kısmına daha yakınlar..şahsen ikisin de sevmem, dinlemem..Türkiye'de rock müzik yapan tek kadın Şebnem Ferah'tır bence..
  • thriller • 4 Şubat 2005 17:29 • #449577

PAMELE SPENCE NASIL VE ROCKCI OLURMU?

rockçı olması mı gerekiyorrr !!!!!!!!!!!
  • radyokafa • 4 Şubat 2005 20:53 • #449599
    ya...
    çok komik, gerçekten çok komik.çok gülüyorum.

niye Türkiye'de çıkan gruplar, solistler hakkında böyle yazılar yazılıyor çiziliyor gerçekten anlamıyorum.

pamela taş gibi bir şarkı yapmış. pamela hayranı falan değilim, önceden punk'çı mıymış neymiş umrumda değil. daha önce popüler olan bir şarkısını daha hatırlıyorum o da gayet iyi idi.
    mor ve ötesi piyasa, kurban piyasa, direc-t gibileri de para kazanıyor, kargo piyasa...sürer sürer sürer...

seneler öncesini hatırlayın.benim aklıma patlamaya başlayan pop geliyor. ondan öncesi de arabeskmiş zaten, neyseki tam olarak hatırlamıyorum. Bu dönemleri belli açılardan savunacak insanlar da çıkacaktır eminim ben de onlardan biriyim, ama ben bu zamanda yaşamayı tercih ederim, nedeni de şudur:

şu anda bizim dinlediğimiz müzikleri dinleyen insanlar müzik yapmaya başladı bu ülkede. kelimeleri peşpeşe sıraladıklarında anlamlı cümleler kuruluyor, bunları da görün artık.

rock'mış, punk'mış, popmuş ne farkeder.
    kaliteli mi değil mi önemli olan odur.
    yaptıkları şeyi her yönüyle beğenmek zorunda değiliz.

biraz da desteklemeyi deneseniz, hatta eleştirileri yapıcı hale getirseniz...
  • oqz • 4 Şubat 2005 21:31 • #449605

abi haklısın
    rockçı olması mı gerekiyorrr !!!!!!!!!!!

ama pamela (bana) biraz pink i anımsatıyor, anımsatmıyor mu yoksa??
  • traktör • 5 Şubat 2005 00:30 • #449625
    bi kere rockçı ne demek kardeşim??

şekle yatmak mı??

yani bu durumda teomana rockçı diyebilirmiyiz??(sahneye bira sigarayla çıkıp ben asiyim diyor kardeşş)

yanlış!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rock bi felsefedir..
    yaşam tarzıdır..
    rock inadına verolup yaşamaktır..
    g.tü göbeeği sallayarak klip çekip , tüm aile üyelerini de meşhur etmeye çalışarak , aptal sözlerle piyasadan $ toplamaya çalışanlar rockçı mı oluyo şimdi??

bi tek ben mi biliyorum rock ın ne olddunu??
    çok mu konuştum??
    eyw..
    o zaman
    bknz: 80'rock!!!
  • müziksever • 24 Şubat 2005 16:22 • #452864
    ilk albümünde ndaha iy ibir albüm