-
hcancik'in yazısını okursan anlayabilirsin.muzik kanalı.digiturk kanal93 ten yayın yapıyor
-
Olmaz olur mu?
arkadaşlar size bir soru lütfen cevaplayın;
nu metal nedir?
bana bunun tanımını ve diğer metal türlerinden ayrıldığı noktaları bi açıklayın bi zahmet!
-
Olmaz olur mu?
gitar riffleri heavy metal vesaireden daha hafif
-
Olmaz olur mu?
rifin hafifi veya ağırı olmaz zoru ya da kolayı olur benim bildiğim:)
ama ben zaten onu sormuyorum ben bu şeyi sevenlerin yere giğe sığdıramayanların nasıl tanımladıklarını ve ne anladıklarını merak ediyorum tabii diğer türlerden ne kadar ayrıldığını da öğrenmek istiyorum!
ama doğru riflerinde bi şey var benim bildiğim o haiflik sertlik değil başka bi şey!
neyse hadi bu türü sevenler siz bilirsiniz söyleyin bizde bilelim!
-
Olmaz olur mu?
yav biliyorum anlatamıyorum orhan veli hesabı bişiler
-
Olmaz olur mu?
partisyonların tekdüze olması,clean'de çalınan riff'in daha sonra distortion'la çalınarak gaz verilmeye çalışılması,genellikle 7 telli Ibanez'lerle sabit bir ton oluşturulması,vokalistin kötü söylemesi,söz içeriğinin genellikle kişisel nefret ve aşağılama barındırması,mtv denen paralı sahte müzik otoritesi tarafından metal olarak lanse edilmesi,kliplerde de hep imaja ağırlık verilmesi nu-metal'in özellikleri arasındadır. temel olarak "turntable",klavye veya rap söyleyen bir şahsa ihtiyaç yoktur,bunlar tuhaf sentez denemeleri sonucu ortaya çıkmış türevlerdir,genel olarak kötüdür,"Korn" ve "Slipknot" iyidir,gerisi yalandır,kaynak paradır...
-
mtv piyasa olanları gostersede hepsi piyasa oldukları ıcın(mtv dekiler) bir kriterdir.
-
Ya arkadaşlar Linkin Parkın ne yaptığı bugüne kadar hep tartışıldı.Kimi nu-metal diyor kimi rapcore diyor kimi başka bi tarz diyor.Mesela bugün dream tv de Linkin Park'a apaçık numetal dendi.Bana biri numetal ile rapcore un arasındaki farkı açıklayabilirmi?Belki o zaman daha iyi çözeriz olayı!
The Wolfram
-
Rapcoreun ıcınde biraz rap var,nu metal saf metal demek .linkin park rapcore yapıyor ama nu metal grubuna girer işte.rapcore ve nu metal cok yakın birbirine.
-
nu metal saf metal demek
rapcore ve nu metal cok yakın birbirine
hey allahım diyorum..