-
ama bak amaç senin sorunda gizli zaten kanka:)yani linkin nu-metal kategorisine girmiyo...o salaklar kimler onu da söyle,ağzından çıkan lafı tamamla...
-
evet jay z ve linkin park müthiş nu metal olmuş kaç hafatdır bütün jay z fanları şarkıyı birinci yapıyolar uyan uyaaan öhööö,nu metal ne halde peh
-
sen ne anlarsın lpden falan bea sıkıyosa onlar gibi müzik yap.
-
ya hala gereksiz gereksiz konuşuyolar.. mtv denen saçma kanaldan duymuşlar linkin park nu-metal yapıyor diye gelip burda konuşuyorlar.!!!linkin park nu-metal değil rapcore yapar.! metalle alakaları yoktur!iki uyduruk gitar sesi duyduğunuzda o gruba metal adını yapıştırıp konuşuyosunuz yaa!uzatmayalım artık..
-
bence de ağzından çıkan lafı tamamla.
-
yaa daha önce lp nin numetal yaptığını söylerdim belki ama yani güneş balçıkla sıvanmaz artık zıvanadan çıktılar bence rapcore yapıyorlşar ama genede pek çok gruptan iyi olduklarını kabul etmeliyiz...
-
Hangi gruptan daha iyi?bi örnek ver biz de değerlendirelim
-
sen galiba körsün be yaw
yaw sen kornu dinlemedinmi be ne adamsın daha bi sürü var linkin park kimmiş be!!!!!!!!!!!!
bana onlarla ilgili güzel bişey söyle inanayım be yaw
lütfen bi daha duymayayım böyle sözlerr
-
sen galiba körsün be yaw
Abi nedir bu yanılgı ya Korn nu-metal değil hardcore yapıyo
-
bumudur nedir bu....
usta bak şimdi ben adamın yanıldığını anlatmaya çalışıyorum burda sen bana gelmiş hardcore falan diyosun olmuyo yani yaw...
ama nu-metal yapılar dediysek bişey biliyozda diyoruz be yaw!!!!!!
sen boşwer bunları önemli olan hayat be yaw.