-
he he!!!sevgili cc_baran kardes; betrola rumuzlu sahıs daha once hip hopcu genclik adı altında bahsettigim ulvi(!)insandır.umarım simdi onunla aynı evi paylasmanın ne kadar guzel bir sey oldugunu anladın.evden kacma ihtimalim uzerinde duruyorum:)))
-
üyelerin isimlerine merak edip bakmadığım için yazarım öyle. "yirim linkin park ını" yazmıştım,içime kurt düştü,bakınca bayanmış,o yüzden değiştirdim :))
harici beni bağlamaz.
-
helal abi...:)
-
tüm bunları ben de çok iyi biliyorum öğretmenim.hepsini ezberledim bana iyi bi sözlü notu verirsin artık??
-
arkadaşlar siz neyi savunuyorsunuz yaa önce gidin bir müzikal tarihi araştırın ne nasıl nereden gelmiş hangi tür nasıl doğmuş metal nedir nereden gelir hangi evrimleri geçirmiştir vs!
siz bütün bunları bilmeden mtv'den dinlediğiniz grupları savunuyorsunuz ve daha metalin ne olduğu ve evrimlerinin neler olduğunu bilmeden(ya da kulaktan dolma bilgilerle)bu şeylere metal diyorsunuz!
ben rapten hiç hoşlanmam ve onun metale katılmasını da anlamsız bulurum!metal raple ilgisizdir ve bu şey bir müzik değil ancak klonlanmış bir zavallı yaratık olur!ayrıca rap safken daha güzeldir evet ben bile raptan hiç hoşlanmayan biri bile rape daha çok saygı duyuyor(bir müzik türü olarak kabul etmesem de)çünkü en azından metali kirletmiyor rapçiler, onlar ayrı bir yoldalar!
Allah aşkına çıkın bizim bahçemizden kullanmayın metalin adını ayak altına almayın!
-
geçen gün mtv de bir listede nil karaibrahimgil'i 1 numara gördüm.. daha önce kralda da aynı şahsiyeti 1 numara görmüştüm.. Linkin park da 1 numaraymış galiba??
-
rap safken daha güzeldir evet ben bile raptan hiç hoşlanmayan biri bile rape daha çok saygı duyuyor(bir müzik türü olarak kabul etmesem de)çünkü en azından metali kirletmiyor rapçiler, onlar ayrı bir yoldalar!
+ 1000000
-
baranıma her zaman saygım sonsuz her zaman da katılıyorum....bu konuda da...
-
her elektro ritmi barındıran grup metal yapıyo diye bi düşünce varsa(örn.linkin park) o zaman eagles da metal yapıyo eheuheue...yanılıyosam düzeltin..
-
Arkadaslar bırakın bu konuları bazıları salak cıktı,size anne diyebilirmiyim ??? den konusalım bazılarının seviyesine göre yani.Keske acmasaydım bu konuyu amacından saptı.Nu metal savaslarına dondu.