-
Ölmüyorum kardeşim.Var mı?
-
NEDEN BİRBİRİMİZİ ÖLDÜRÜP DURURUZ,BİRAZ BEKLESEK,ZATEN KENDİLİĞİMİZDEN ÖLECEĞİZ...
-
Kimse ölmesin yazıktır. Ama illa biri ölecekse radiokafa ölsün. Hatta birleşelim beraber öldürelim. Sonra resurrection yapıp tekrar öldürelim. Böyle böyle sıyıralım.. Bir sürü alternatif var.
Ama ben ölmicem :)
-
SÜPER FİKİR TÜM KRAL TV İZLEYİCİLERİ ÖLSÜN O KANALI BATIRMAK LAZIM BU KADAR LÜZUMSUZ ANCAK BÖYLE BİRARAYA GELİRDİ HERALDE Bİ DE KRAL TV YE MESAJ YOLLAYIP ŞU PARÇAYI BİLMEM KİM İÇİN DİNLİYORUM DİYENLERDE ÖLSÜN
-
lan milletin ekmek teknesini batırmayın..ölcek birileri varsa.. onlar da kral tvde yayınlanmak üzere rehin şarkılar yapanlardır :) işte onlar ölsün.. böylelikle kral tv yayınlıcak daha güzel şeyler bulacaktır..bundan 7439 yıl sonra belkide kral tvde dream theater falan filan klipleri görcez :P
-
erkin koray
madonna
hıncal uluç
sezen aksu
ajda pekkan
nükhet duru
sıkıldım ben bunları görmekten, gözümü açtık onlar, kapıcam hala onlar be !
-
ulen yarildim aq.harbiden ole yaa...ha birde bulent ersoy var.nese baba bence gercekten metallica dinlemeyen ölsün.ama yok ölmesin.ölmesnki kesfedebilsin.yani gecte olsa kesfedebilsin :D
-
kare-te ölsün yoksa basına bişi gelicek
-
ahahahha düz lise tayfasındaki kızlara şöyle ufaktan bi bakarsan ne demek istediğimi anlarsın:D sözüm sadece onlara da değil anadolu.fen vs.. kız kız değilse her yerde salaktır.
bunun gibileride bol bol var...
avril diinleyip metal sananlar var blue bunun yanında hiç kalır...
-
yavuz cetine bok atanlar,jimiye gitar calmayi bilmiyo sadece kopuk diyenler,slipknot/system diye arkadan yirtinanlar,gitarini istiklalde cis yapmaya cikaranlar,bi de aydin salci ölsün...