-
Başta bu başlığı açan arkadaş olmak üzere, burada birbirine bok atan, şunu dinleyen ölsün, şunu dinlemeyen ölmesin, şunlardan birini dinlememiş kişi boşuna gelmiştir dünyaya, black metalciler kendine gelsin diyen ve entel meoldik metal dinleyipte Thrash Metal'e bok atanlar(Bu insanlara önce türlü işkenceler yapılsın-hatta ben yapayım işkenceleri-daha sonra da Taksim'de sallandırılsın) ölmesin ama yaşamasın da!;)
-
kimse ölmesin ..garaj halkının içindeki vahşi duygular çıktı.korktum valla..
tırstım..
siz adamı bi kaşık suda boğarsınız!
-
Kimseler ölmesin ancak, Allah sana akıl fikir versin...
-
Başta bu başlığı açan arkadaş olmak üzere, burada birbirine bok atan, şunu dinleyen ölsün, şunu dinlemeyen ölmesin, şunlardan birini dinlememiş kişi boşuna gelmiştir dünyaya, black metalciler kendine gelsin diyen ve entel meoldik metal dinleyipte Thrash Metal'e bok atanlar(Bu insanlara önce türlü işkenceler yapılsın-hatta ben yapayım işkenceleri-daha sonra da Taksim'de sallandırılsın) ölmesin ama yaşamasın da!;)
bu başlığı açan arkadaş olarak ben,bu ödülü bana layık gördüğünüz için size çok teşekkür ediyorum.
ben şimdi gidip ölüyorum hemennnnn!
:P
-
bence sana versin o dediklerini..düz mantıklı at gözlüğü manyağı seni..
-
ezik...
-
yazık..
-
değerli insan yüce boşboğaz radyokafa bence ismini daşşakkafa veya sikiminbaşı olarak değiştir.ok?
-
ha ha ha ha ha ha ha ha
:D :D :D :D
ilahi melisa!
pek bi komiksin :D
herkes ölsün, sen çok yaşa e mi!
-
-mor ve ötesine asılan tikiler ölsün
-bana kötü not veren pis hocalar ölsün hatta gebersin
-nazım hikmet sevmeyen ölsün
-sunay akın sevmeyen ölsün
-che sevmeyen ölsün