-
İsmayil YK
Müslüm Gürses
can Kan
Orhan Gencebay
İbrahim Tatlıses
Dinlemeyen ölsün!
DaRKNeSS
-
ya varya cidden hayran kaldım ben bu olaya... çok güldüm bu arada ktulu harikasın dostum opeth metallica (son albüm hariç =))) ) sepultura marduk falan kısacası metal dinlemeyen ölmesin ama en azından ölümden dönebilir mesela ayrıca şu baştakilerin nerdeyse hiç birini dinlemiyorum ve daha çoook gencim =( ve bu arada TEY TEY BENİM LAFIM TAMAM MI???!
-
valla öncelikle kutluyorum bu kadar tutucak ve 1 sene sonra yine hortlıycak (yani hortlamış olan) bi başlık açtığın için.
sonra da diyorumki, bütün özenti gotik karılar ölsün. hani böyle ellerinde sigara, çok yalnızım abi, çok azdım ben olm ya, ölmek istiyorum ben abi, lanet olsun yaaa abi modundaki tüm ölümü hatırlatan gotik karılar .trp gidebilir öte aleme.
-
herkes ölsün!!!!! dünya yok olsun!!
-
brütal vokale kafayi takip ultra brutal vokal yapiyorum ben mukemmelim superim diye ortada volta atanlar da gitsin. insan az mutevazi olur be.
-
ya şimdi ben onların bazılarını dinlemiyorum diye ölcem mi? :'(
aaa ayıp ama öldürmeyin herkesi kısaca rock,PUNK,metal bu müzikleri dinlemeyen ölüsün.ve de kral dinleyenlerde ölüsün buna katılıyorum ne de olsa ordaki şarkıları dinleyerek kendilerini yavaş yavaş öldürüyorlar.arkadaşlar bunlara rock sevgisi aşılasakta doğru yolu buldursak olmaz mı?yoksa zavallıcıkları ölüsün diye bırakıcak mıyız öyle?aslında onlara süper müziklerle tanışmadıkları için acıyorum zavallıcıklar... vah vah :(
-
benje join me in death diyerekten ayaklanalım ve hepimis ölelim....=) şimdi ben ölüyorum siz arkamdan bana eşlik edin:)
hişbirinis gelmijeksinis di mi ben tek öljem????:(((
puahahahahahahahsahahaskjs
-
....
Harikasın!!Yeminle harika olmuş..
-
seray sever gibi bitarafından sanatçılık akan insanları dinlemeyen ölsün..(nası bi cümleydi :S =))
-
kimse ölmesin bir tek bush ölsün