-
bence tek kelımeyle muhtesemdı herkes yagmur ve kara ragmen bastan sona kadar durdu.we seyırcı asırı cosuktu.zıplamaktan ayklrm cok ağrıyo.manyaktı hem eglence hem yardım yanı..
-
"Gece Yolcuları" Diye Fantazi Pop bi grubun orada ne işi vardı anlayamadım.
herifler daha enstrüman çalmayı bile bilmiyorlardı.
paso ritim kaçırıp detone oldular .
Sıçtıkları yerlerde de ortalığa çaktırmamak için "Hey, Hey" yapmaları çok komikti.
Ben onları dinleyince çok eğlendim ama böyle bi güzel organizasyona yakışmadılar doğrusu.
-
dostum bence çok yanlış düşünüyosun o grubu sevmiyo olabilirsin ama neticede bu bi yardım konseri ve bu şekilde konuşman yanlış burda amaç bi rock konseri veya metal gecesi ya da pop konseri gecesi yapmak değil amaç tsunamizedelerine yarıdm sağlamak ve bunun için çırpınan uğraşan herkese saygı duymalısın bu şekilde konuşmamalısın evet bedne hiç sevmiyorum ve saçma buluyorum grubu fakat neticede o gece adamlar orda özel ve bence kutsal bi görev için vardılar ve ayrıca sana sormaları mı gerekiyo gelip'yaw kardeş biz yardım konseri yapcaz sence hangi gruplar çıksın sen bilirsin hangisi daha iyi yardım eder mi' demelerini bekliyosun bence çok yanlış ve saçma düşünüyosun
-
Amaç muhteşemdi! Ancak Esra mıdır nedir gözlerini boyayıp kendisine gothic kişilik yaratıp pop söyleyince Türkiye de bazı şeylerin hala daha oturmadığını ve Türkiye de özenti insanların hala vitrinde olduğunu gördüm ve bu durumdan midem bulandı. Oraya gelenler de ve orada çalanlar da sağolsunlar..!
-
Killer:
Beni anlamamışsın dikkatli oku...
herhangi bir kötülemde bulunmadım.o konser ellbetteki yardım amaçlı ve son derece önemli.
Diğer gruplardan da anlaşılacağı üzere alternatif genç kitleye yönelik bir organizasyon.yoksa, ibrahim tatlısesi,Yıldız tilbeyi de işin içine katar; oradaki kitlenin belki 10 katı fazla yardım toplardın.
Görüldüğü üzere: O organizasyonun Gizli misyonunun aynı zamanda; Gece yolcuları gibi saçmasapan bi grubu bu kitleye beğendirmek raitingini arttırmak amacında olmamasını dilerdim.
Kapiş? ;)
-
Gece Yolcuları gibi gereksiz bir grubu çıkarmak zaten hataydı. Ancak organizasyon için kısıtlı zamanı düşünürsek hatalı insan aramak yanlış olur. Sadece grubu eleştirebiliriz müzik anlamında. 14-15 yaşlarındaki genç müzisyen kardeşlerim bile daha iyi çalıyorlar. Prodüktörler tarafından şişirilmiş ve Kral Tv nin ailesine mensup bir gruptur. Buraya bile onları taşımak ve tartışmak gereksiz diye düşünüyorum..!
-
süper bi konserdi donduk ama degdi yani.
-
:))harikaydı bencede..hernekadar bazı gereksiz gruplar çıksada..olsun ama o kadar soğukta zıp zıp iyi eğlendik :)tabi yardımda etmiş olduk :P
-
sen olursunda o konser nası acayıp egelncelı manyak bısı olmaz uyuz kuzişim benim:D
-
valla harıkaydı.fecı pogo yaptık arkadan bı basladık öne kadar aldı basını gıttı.bu arada pogoyu bılmeyen oynamasın tekme falan atan oldu hemde bı kıza lutfen bılenler oynasın!bunun dısında acayıp guzel bı konserdı bazı dandik gruplara ragmen.ama onlarıda asyaya yardımlarından dolayı kutlarım.ama igrenc performanslarına ragmen costuk.guzeldı.