Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yedikule zindanlarındakı asya konseri

• KILLER • 8 Şubat 2005 12:12 • #449968
    yedikule zindanlarındakı asya konseri (single_factor e)

bak single sen hala yanlış düşünüyosun diyorum ben bunu söyliyeceksen yardım değil başka bi amaçla toplanılan yapılan konserde söyle bu konser için söyleme ya nie anlmıyosun bu bi yardım konseri dayanışma konseri bu konserle ilgili böyle şeylerin konuşulmasına bence hiç gerek yok
    kapişşş???
  • KILLER • 8 Şubat 2005 12:12 • #449969

bak single sen hala yanlış düşünüyosun diyorum ben bunu söyliyeceksen yardım değil başka bi amaçla toplanılan yapılan konserde söyle bu konser için söyleme ya nie anlmıyosun bu bi yardım konseri dayanışma konseri bu konserle ilgili böyle şeylerin konuşulmasına bence hiç gerek yok
    kapişşş???
  • kafa-yok • 8 Şubat 2005 15:58 • #449996
    tvdende güzel gözüktü.
  • rammısteın • 9 Şubat 2005 10:32 • #450125

sana katılıyorum kıller dostum
  • fidelio • 9 Şubat 2005 11:09 • #450128
    bazıları "bilenler oynasın kardeşim megalomanım ben şurda kendimi gösterecem, dağdan yeni indim, oynamayın siz biz oynıcaz, eğlenez, çekil çekil" triplerine girip karıya kıza reklam yapmaya çalışsada çok şirin ve eğlenceli konser olmuştur dans edenleri bile görmüşümdür, direct-t adındaki gurubun diğerlerine ders verdiğini düşünüyorum ayrıca solistin bi seyircinin arasına karışıp "bende sizdenim hehe" demediği kalmıştır :)
  • rammısteın • 9 Şubat 2005 11:28 • #450132
    orda olsaydında kıza yapılanı görseydın.tabı hemen laf atmak kolay orda bı kıza tekme atanlar vardı dedım.amac hava olsaydı boyle bısı demezdım ok!
  • flash_royal • 9 Şubat 2005 12:03 • #450139
    ordaki en baba grup KURBANDI.... Bu piyasada bunca seneye ragmen şımarmayan ve hala her e-maile teker teker cevap veren belkide tek grupp... En son cıkmaları lazımdı....
  • fidelio • 9 Şubat 2005 12:24 • #450141
    ordaydım, iyi taam demezdin, belli oldu demiceen maşallah :)
  • SLayraCkEr • 10 Şubat 2005 01:05 • #450293
    ya ben kesmeşekeri filan göremedim sanki 1,2 grup eksikti,
    birde son anda eklenen athena neden gelmedi peq anlamış değilim..

ama sonuçta güzel bir organizasyondu, amacına ulaştığını düşünüyorum..

direc-t gerçekten samimiydi, biraz murat yılmazyıldırım trip ve numaralarını andırır gibiydi ;=) ama gerçekten hoştu..
    bilge zaten her ortamda bulunan biri, değişmediğini göstermiş oldu..
  • m_use • 10 Şubat 2005 16:57 • #450467
    sanırım kesme seker yerıne pın up alınmıs.bence ıyı olmus.athenada gokhan hasta olunca ıptal edılmıs.en cok coşturan grup direc-t ti gercekten.