-
Ben ankadara oturduğum için TV den izledim gerçekten güzel bir konserdi ama tabi ki ve tabi ki MOR VE ÖTESİ süper şarkılarla milleti accayip coşturarak kapanışı yaptı. Özellikle Harun Tekin in söyledikleri falan çok hoştu gerçekten tük gruplar çok iyi di. ben vega nın performansını beğenmedim ama olsun MOR ve ÖTESİ o geceye de başarılı performanslarıyla damgası attı derim. :)
-
helal sana single factor aynı dusunceleri paylasıyorum
-
konser gercekten guzeldi organizasyon hersey iyiydi baba da pin-up trt tarihinde bi çıgır actı ya..herhalde onlardan baska trt de siktir git diye bagıran olmamıstır
-
harbi yaa ben onlar1nkini izleyemedim ama tahmin edebiliyorum azçok:)
-
puahhaha mesajları okudum koptum vallaha ülkem insanı bu kadarmı organizasyondan anlamaz...Bu konserin nesi güzeldi yaooww..VAllahi girmemizle çıkmammız bir oldu..Bütün ortaokul-lise çocukları doluşmuş..Hele bi de girdiğim gibi evancence falan çalıyodu bi hatunn iğgggg oldum bi de salaklar kafa sallıyo delan o şarkıda..Allah sizin iyiliğinizi verdin..Bu konser bence rockn coke-h2000 e ailelerinden izin alamayıp böyle ezik festivallere gelen çocukların konseri olmuş puhahahhaa..:!
-
valla trt 4 de izlemeye çabaladım bi an yayını kestiklerinde trt yi basmaya karar werdim :P güzeldi ama harun kötü söyledi bence özellikle bir derdim var kötü oldu yani kargo süpperdi
-
yedikule zindanlarındakı asya konseri (single_factor e)
bak single sen hala yanlış düşünüyosun diyorum ben bunu söyliyeceksen yardım değil başka bi amaçla toplanılan yapılan konserde söyle bu konser için söyleme ya nie anlmıyosun bu bi yardım konseri dayanışma konseri bu konserle ilgili böyle şeylerin konuşulmasına bence hiç gerek yok
Dostum yardım konseri diye orada millet hamburger ve içecek fiyatlarını da protesto etmemelimiydi?
kimse ses çıkarmasın arada da bazıları kendine çıkar sağlamak için milleti kazıklasın mı yani?
Aynı bağlamda; Hamburger = Gece yolcuları.
Ben bazılarının bana Rock adı altında Fantazi pop müziği sokuşturmasını ve kazıklamaya çalışmasını protesto ediyorum arkadaş!
-
evet o karıda bizde sinir olduk ama orda kurban mor ve ötesi gıbı ıyı gruplarda vardı.her ne kadar harun cok iyi söylemesede.
ayrıca bi yardım konseriydi o farkındaysan hersey en düşük maliyetiyle yapılmaya calşıllmıstı bu sartlar altında daha ne olsun?
-
Ben dondum ama size katılıyorum en iyi Dİrec-t "ti...Ben kurban için gittim en önemsediğim gruptur ancak Pogonun dibine vurduğumuz sırada güvenliğin edepli dans edin YAW şeklinde uyarısı beni koparttı..Neyseki Dar bakanlar yine mor ve ötesi diyebilir ama Direc-t Türk gruplarını aşıp Amerika havası estirdi.Direğe çıkmalar gitarı vurmalar Kurt Cobain söylemeler Kurban Destekli Direc-t En az Kurban kadar Pogo yaptırır hatta gerekirse delirtir.Sadece Duman niye gelmedi en son Nescafe park ormanda dinledim onları olmalıydılaryaa
-
gerçekten harika bi konserdi tabi birkaç isim dışında bunlardan en önemlisi de esra kahraman.. o kadın hala rock yaptığını zannediyor.. klibini dikkatli izleyin elektro çalarken arkada yarıçıplak adamlar klasik girala yırtınıyor:)))ama türkiyede rock adına hemen hemen herkes vardı pinup vega aylin aslım gibi kaliteli ama piyasaya düşmemiş (ALLAHTAN DÜŞMEMİŞ) isimleri gördük.trt yayını kesip bıyıklı amcama ders anlattırdığında çok feci küfrettim :)