Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

john petrucci ye saldırı forumu istediğinizi yazın....

• mkcervy • 9 Şubat 2005 22:47 • #450285
    alın abi...yazın istediğinizi
  • andresson • 9 Şubat 2005 23:03 • #450288
    Single Factor ???? Nerelerdesin :))) Hadi başla. Bu arada As I Am'in solosunda amcam amma nota basmış hemde penalayarak çalıyor sankim.

Bombay Vindalo çalar Live At The Marquee'de Petrucci bugüne kadar dinlediğim en güzel armonik minör yorumlarından biriydi.

mckervy bir önceki forumda bir soru vardı hakikatten cevabını bekledim ama sen bilirsin kimin karşısında daha rahat çalmakla ilgili olan.
  • Single_FACTOR • 9 Şubat 2005 23:42 • #450289
    arkadaş açmış konuyu boş bırakmayalım bari; Rock disipline diye bir eğitim videosu var.Başlangıçta baktım kol vicut filan esneme ısnma hareketleri gösteriyor. 2 cd lik olan bu setin 1. cd sinin yarısı bu esneme ısınma hareketleriyle geçiyor(bi mekik şınav çekmediği ve uzun atlama yapmadığı kalıyor)
    ama sonra gel gelelim cd nin içinde bir gitariste göre ne var kısmına?
    Hiç bir şey! tamamiyle gereksiz parmak hareketleri..
    armoni olarak kazandırdığı hiçbirşey yok.zaten uykum geldi izlerken kapattım cd yi de çöpe attım sonra...
  • Single_FACTOR • 9 Şubat 2005 23:52 • #450291
    Bombay Vindalo çalar Live At The Marquee'de Petrucci bugüne kadar dinlediğim en güzel armonik minör yorumlarından biriydi.

sonunda dayanamıyor klavyeci belki şarkıyı kurtarırım diye araya giriyor o mu?
    ayrıca şimdi merak ettim ve dinledim bu yaşıma kadar dinlediğim en gereksiz ve anlamsız soloydu.
  • SLayraCkEr • 10 Şubat 2005 01:35 • #450297
    valla bazen kızıyorum bişiler dinlerken bu adamdan,
    saldırımı kafamdaki şekilde yaparsam ya forum kapanır, ya da bekçi beni kovalar :D
    Ama ne diyim, öbür dünyada elbet karşılaşıcaz petrucci ile (tabii öbür dünya varsa ;P) o zaman hesaplaşıcaz ehuehe
  • AYŞA • 10 Şubat 2005 09:28 • #450314
    çalmaya başlamadan önce bacaklarını açıp selam verir.ahh ne o duruş...
    asillik bu ya..çok usta bi gitarist.kasım 2002 dream theater konserinde olanlar daha iyi bilir.fazla söze gerek yok..aşmış biri..izlerken gitari elinde parçalıcak diye de korkarım:)
  • C-None • 10 Şubat 2005 14:05 • #450355
    çok ilginç..gerçekten nefret etmek çok ilginç bu heriften..
  • gizem_cobain • 10 Şubat 2005 16:02 • #450441
    nefret etmek gereksiz...adam yetenekli..her ne olursa olsun..ve gitarı çalmaya başlamadan önce esneme egzersizleri yapmak sonra atacağı solo kadar önemli bişeydir..egzersizler işin yarısıdır.
  • mkcervy • 10 Şubat 2005 22:55 • #450543
    yaa 2 yıl kasacan petrucciye eşlik edicen...kusura bakma ama bu adamı çok küçümsüyosunuz.o zaman deyince oluyor yap baklım.... :)
  • psychobali • 10 Şubat 2005 23:06 • #450544
    Ya CDleri çöpe değil de bana yollasaydın keşke.