Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

john petrucci ye saldırı forumu istediğinizi yazın....

• MaD_Bassist • 19 Şubat 2005 10:39 • #451875
    Her ne kadar dünyanın en teknik gitaristi virtiöz aşmış mzüisyen ama bir o kadar da ruhsuz olan gitarist sıkılarak calan bi adam dream theater cok sağlam ama bi o kadar da ruhsuz olan bi gitarist ne kadar mükemmel olursa olsun ruhsuz ne o öyle konserde bi kafa sallıyan olunca adamlar enstürümental takılıyolar küsüolar mı nedir :P sevgiler saygılar...
  • mkcervy • 19 Şubat 2005 13:21 • #451885
    Ben çalıyorum...

Ama hava atmıyorum. kahkaha atıyorum çalarken

bu daha kötü...:)
  • C-None • 23 Şubat 2005 18:32 • #452750
    hava atmıyosun demek ne kadar da mütevazisin hiç açıklamaman bile bunu gösteriyo zaten..nihohahaoaha!!!..neyse bu arada çalarken kahakaha atabiliyosun demek..hmmm bu da güzel..
  • bimilyon1 • 23 Şubat 2005 18:36 • #452751
    yazık adama niye böyle saldırıyosunuz
    ben tanırım çok içli çocuktur
    geçen gece gördüm ağlıyodu valla
    abi dedi bana
    niye beni hor görüyolar dedi
    ezilmiş fukara içim burkuldu
    saygılarımla
  • cc_baran • 23 Şubat 2005 18:45 • #452754
    aramızda bi petrucci varmış da haberimiz yokmuş,kesmeyin üstadımızın kahkalarını...
  • AYŞA • 24 Şubat 2005 16:45 • #452871
    "fukara"!!!!! ???
    * bunun geyiğini bile kaldıramam*
  • bimilyon1 • 24 Şubat 2005 19:29 • #452905
    yazık işte adama dimi?
    akşam yine gördüm kırmızı ışıkta mendil satıyodu
    "abi niye böyle diyolar dedi. yazık bana ben ekmeğimin peşindeym kime ne zararım var" dedi
  • paradigm_shift • 24 Şubat 2005 23:09 • #452919
    DAĞILIN LEYN!!!!YOK PETRUCCI......
  • grupmulanbu • 25 Şubat 2005 12:50 • #452944
    John Petrucci Ruhsuz olamaz!!!

Ne güzel de damgayı bastın hemen "Petrucci ruhsuz".

Kime göre bu böyle sana göre mi? Ya sende(yani 1 kişi) bi sorun var ya da petrucci seven milyonlarda(1.000.000 x n ) bi sorun var. O adama duygusuz demek için ölü olmak gerekiyo... (laf aramızda arkadaş deaht çalıyo herhalde)

Bu alemde teknik olarak en iyi gitaristler biridir John Petrucci. Ve kendisi parçalarında hiç bi tekniğin b.kunu çıkarmaz... Mesela bi bend koyar ama abartmadan tadında bırakır...Ama kimisi vardır mesela sweep yapar b.kunu çıkarır s.çar atar. Nefret ettirir.

Yani demek istediğim John Petrucci her yönüyle süper bi gitarist..Aksini iddia eden varsa buyursun fikrini yazsın...
  • bimilyon1 • 25 Şubat 2005 21:29 • #452998
    John Petrucci Ruhsuz olamaz!!!

sayın John Petrucci ve bunun gibi diğer pek çok gitarcı burada bu şekilde tartışıldığına göre çok büyükler. tarzını çok sevdiğimden değil dream theatre çok haz aldığım bi müzik türü yapmıyor. fakat adamların emeğine ve yeteneğine olan saygımdan dolayı.

hamiş
    üstünüze alınmayın lütfen amatör yıkıcı eleştirmenler için
    saygılarımla..