-
John Petrucci Ruhsuz olamaz!!!
ya şöyle diyeyim ben de, petrucci nin yazdığı her soloyu gtp ye birebir aktarırsınız ama vai in, friedman ın aktaramazsınız; anlayan anlar heralde
-
[17 kez okundu]Leviathan
25 Şubat 2005 Cuma / 21:38
ya şöyle diyeyim ben de, petrucci nin yazdığı her soloyu gtp ye birebir aktarırsınız ama vai in, friedman ın aktaramazsınız; anlayan anlar heralde
yaa leviathan ne diyon sen yaa...aktar o zman bana yolla bana petrucci solosunu,ayrıca marty nin bende bütün şarkılarının guitar pro ya aktarılmış şekildeki hali var.. oda ayrı bir mesele.petruccinin gitarisliğini bir proglamlamı kıyaslamaya çalışıyosun??
-
Böyle mesajları ancak ve ancak John Petrucci'den daha iyi çalan birisi atabilir sen nesin ki bu kadar kendini beğenmişçesine konuşuyorsun hayatında eline flüt aldın mı hiç bırak flütü mızıka bile olur a.k. yazdıklarından müzikten anlayıp anlamadığın belli. Kylie Minogue dinlemeni öneriyor, iyi günler diliyorum sana.
Dream Theater RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZ!
-
suskunluktur hakettiği cahilin.. :))))
-
haklısın...
Elime fülüt almadım ama alırsam çalmak için değil senin bi tarafına yamamak için kullanacağım.
ayrıca İyi çalıyoruz ki konuşuyoruz kardeşim.
-
John Petrucci ruhsuzun önde gideni !!!
böyle ruhsuz adam görmedim ben. elindeki çok büyük yükmüş gibi bezgin bir edayla çalıyor. "bakınız ben gitarı yedim,bu da kanıtıdır,hadi şimdi coşun,obaa abi ne çaldı bea deyin" diye gitar çalan ruhsuz,duygusuz,vicdansız bir gitaristtir kendisi.
-
yok laf john a baran ayıp ayıp:)
-
evet abi hakaret-ül lil havadis yani yaptığın..:)
-
hakketten yahu.....hakaret etmeyin aaaaaa :p