Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

arkadaşlar aranızda çikolatalı gofret yemeyen varmı?

• tezgah • 11 Şubat 2005 21:31 • #450768
    benim sorum mor ve ötesi dinleyenlere
    ya ben şu mor ve ötesini bir türlü sevmedim sevemedim,çok baygın ve basit bir müzik yapıyorlar,hiç duygu yok ama seveni çok.işte bu sevenlere soruyorum neden mor ve ötesini bu kadar seviyorsunuz? benmi yanlışım nefret etmekle.ve rica ediyorum ciddi ciddi neden belirtsinler,sataşmalar ve laf atmalar olmasın
  • tezgah • 15 Şubat 2005 13:54 • #451247
    herkes mor ve ötesinin basit müziğini kabulmü ediyo veya büyük bi çoğunlukta
    15 yaşlarındaki rock müzik heyecanındaki gençliğin daha çok bu grubu sevdiklerinimi kabül ediyorlar?
  • pixies • 15 Şubat 2005 17:26 • #451294
    bence ikisi birlikte
  • bimilyon1 • 15 Şubat 2005 17:41 • #451301
    kerem benim orta okuldan beri arkadaşm ve bugünlere kadar ne kadar zor geldiğni çok iyi biliyorum ve lütfen emeğe biraz saygı gösterin + bu kadar çok kişiye ulaşıp kendilerini kabul ettirdiklerine göre...
  • cc_baran • 15 Şubat 2005 17:50 • #451303
    saygısızlık eden yok ki. neden sevildiğini merak etmiş arkadaş.
    ben dinlemem,bir kaç parçasını severim,dünya meselelerine yaklaşımları ve duruşları büyük sempati uyandırır ama "müzikal" açıdan yoğunlaşmaya değer bir müzik yaptıklarını söyleyemem.
    mor ve ötesi'ni büyük bir hayranlıkla izleyen,dinleyen arkadaşların verilen mesajlara kulak kabartmalarını,hangi önemli sorunların yansıtıldığını bilmelerini istiyorum. çünkü bu ülke gençliği bir müzik grubunu sahnedeki çekicilikleri,elemanların kaşları gözleri,tipleri için dinliyorsa yazık her iki tarafa da. ve bu böyle ne yazık ki. mor ve ötesi dinlerler ama asalak,apolitik,bir b*ktan anlamayan,dünya siyasetine ve politikalarına uzak,düşüncesi olmayan ot beyinlilerdir. mor ve ötesi nin üzülmesi lazım buna. çıkıp açıklama yapması lazım. "genç kızlar iyi güzel seviyorsunuz,g*tünüzü yırtıyorsunuz ama bi bakın bakalım biz neler anlatıyoruz,bi okuyun edin" demeleri lazım.
  • bimilyon1 • 15 Şubat 2005 18:58 • #451323
    yazık kendini niye bu kadar paralıyosunki? adamlar pop müzik yapıyolar sonuç olarak ve dinleyenleride çok olacak sonuç olarak tabi. ayrıca baka memleketlerde dinleyicinin ve müzisyenin de düşündüğün kadar entellektüel olduğunu sanıyosan da yazık çünkü hiç bir yerde değil. dışarda nasılsa bizde de aynı. ne tür olursa olsun promosyonlara kanmamak lazım..
  • tezgah • 15 Şubat 2005 22:19 • #451363
    emeğe saygımdan dolayı bu mesajı yazdım ben çünkü parçalar bu kadar ilgiyi hakedecek kadar güzel değil,benim sinirlendiğim konuda o kundik şarkılarla buralara gelinmesi.ayrıca şunu belirteyim elemanlara bir garezim yok ama beste yapımı konusunda çok kötüler yaaa!!!!!
  • tezgah • 15 Şubat 2005 22:19 • #451364
    emeğe saygımdan dolayı bu mesajı yazdım ben çünkü parçalar bu kadar ilgiyi hakedecek kadar güzel değil,benim sinirlendiğim konuda o kundik şarkılarla buralara gelinmesi.ayrıca şunu belirteyim elemanlara bir garezim yok ama beste yapımı konusunda çok kötüler yaaa!!!!!
  • ordabiyerde • 17 Şubat 2005 16:50 • #451609
    bence sözlere dikkat edilmeli ayrıca mor ve ötesi bir tek dünya yalan söylüyor albümünden ibaret değildir zaten g.tünü yırtan arkadaşlar sadece o albümü dinleyenlerdir. 15 yaşındakiler dinliyor diye de hiç kimse dinlemek istediği gruptan vazgeçmez. ayrıca sözler de aşk meşk yerine sosyal sorunlardan bahsediliyor bu açıdan gençler dinlerlerse elbette birşeyler anlayacaklardır ancak çok geniş kitlelere yayılmalarından ben de rahatsızım ama nadiren de olsa kaliteli müziğin değeri anlaşılabiliyor kalite adına da büyük başarılar elde etmiş insanları hiçe saymak çok yanlış ayrıca onları sevmemen tamamen senin başka tarzdan hoşlanmandan kaynaklanıyor gibi geliyor bana belki de metal seviyosundur ama inan ki mor ve ötesi iyi birşey yapıyo en basitinden haluk leventten esra kahraman gibi garip isimlerden çok daha iyi ve kaliteli müzik yapıyor BENCE
  • cc_baran • 17 Şubat 2005 16:54 • #451612
    kendimi paralamıyorum ki. dinleyenlerinin çok olması da iyi bir şey. ben dinleyenlerin sözlere eğilmelerini istiyorum,grubun bu konuda açıklama yapmasını istiyorum çünkü mor ve ötesi nin neyi temel olarak aldığı hakkında en ufak bir fikri olmayan binlerce dinleyicisi var.
    entellektüel olmak gerekmez bunun için. merak etmek,takip etmek,sorunlara yönelmek ve gerçekleri aramak için birikimli olmak gerekmiyor. dinleyiciden bunu beklerim ben.