Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

arkadaşlar aranızda çikolatalı gofret yemeyen varmı?

• düşyılmaz • 19 Şubat 2005 00:47 • #451846
    ya bu adamlar gül kendine albümüne sarhoş mutluluğuyla şarkı söylüyor gibyidler bazı şarkılarda,
    yok havalar soguk ama evsiz yok kimse takmaz(türkiye(!)).
    ne sosyal meselesi?
    evyallah,doru yolu buldular belki ama,rayına oturmadılar kanımca.
    müzik derseniz,belki bunun için birşey söylemeye erken.
    bu son albumleri diğerlerine cok benzemiyor,gül kendine tonunda diyebiliriz belki ama,
    biraz daha zaman, bakalım adamlar,yine dönüşecekmi,
    ne yönde ilerleyecek,ne söyleyecekler.
    onca albüm sonunda en temiz sese doğru gidiyorlar,geldiler ya da, farketmiyor.
    ama o rahatlığa tam anlamıyla erince,o rahatlıkla needecekler ,ona bakalım..
    ayrıca,genellersem, sevmiyorum.
    sevdiğim şarkıları pek az.,yoları acık olsun işte.
  • tezgah • 19 Şubat 2005 21:22 • #451942
    ben bu cümleyi son albümün sound kalitesine yazılan bi cümleye cevap olarak yazdım.ilk albümleri hakkında çok bilgim yok benim eleştirdiğim ilk albümleride değil zaten son albümleri,son albümleriyle zirve yapmaları,son albüme ilişkin eleştirilerimi yukarıda bi yere yazmıştım okuyup değerlendir bence
  • raistt • 19 Şubat 2005 21:57 • #451969
    mor ve ötesi tarz bakımından iyiler bi kere duman gibi ayyaş da çıkmıyor adamlar sahneye ve en azından bi müzik geçmişleri var.. ok , tamam ben de harun ' u hiiiiiç sevmiyorum ama yok iyi müzik yapmıyorlar demek biraz ters gibi.. başka bi forumda da harun'un ne kanıtlamya çalıştığı tartışılyordu ve çok eleştiri yazdım ben o konuda.. ha ama şunu da ekliyim eski albümleri çok daha ilgi çekici benim gözümde.. daha mutlu olamam şarkısı mesela.. dinlemediyseniz dinleyin o albümleri bi de şimdiki hallerine bakın.. nasıl oldular birden bu kadar ünlü bilmiyorum ama bence her şey bir cover la başladı : sen de yaz yaz yaz bi kenaraa..
    mor ve ötesi daha çok tartışılcak gibi garaj tayfasıı
  • ordabiyerde • 21 Şubat 2005 14:11 • #452137
    adamlar 96 yılında şehir albümüyle çıktıklarında kimse onları tanımıyordu ama son albümle zirve yaptılar ve piyasa da oldular tabi ..neden bu kadar beğeniliyorlar sorusuna bence verilebilecek cevaplar şunlar :

1-Güzel müzik yapıyorlar ve türk halkının kaldırabileceği rock seviyesinde yapıyorlar.

2-Bir çok kimseye antipatik gelebilecek bir görünüşleri yok yani rock denince hep uzun saçlı sakallı satanist :)adamlar gelir ya akla bu ülkede onlar öyle değiller bunu da hesaba katmak lazım