Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

arkadaşlar aranızda çikolatalı gofret yemeyen varmı?

• morvedelisi • 17 Şubat 2005 17:14 • #451619
    benim için sözler çok daha önemli.sözleri çok anlamlı.bu işe 1996 da başladılar.o zamanlar kimsenin ilgilenmediği bir tarzdı bu.Türkiye de bu tarzı dinleyenler artışına doğru orantılı olarak dinleyicileri de arttı.fakat onlar eskiye sadece deneyim kattılar.kendini bişey sanan züppe değiller.son albümünü herkesin aksine beğenmem.tarzları bu değil bence.ama eskiler o kadar mükemmel ki.melodiye uyuyo diye kullanılmamış sözler(şimdi de öyle).ama eğer bu grubun üyeleri burak,harun,kerem olmasaydı son albümden sonra bırakırdım galiba.eskiden gurur duyardım mor ve ötesi seviyorum derken.kimse bilmezdi,anlatırdım bir kişi daha öğrendi diye sevinirdim.şimdi mor ve ötesi dinliyorum diyince.hee onlar mı harun çok yakışıklı'dan başka cümle duymuyorum.yani bu kadar mükemmel olmasa kişilikleri şuan asla dinlemezdim.konserde bebeklerle,arabeskçilerle ve türbanlılarla omuz omuza olmak hiç hoş olmuyo.ama yine de değer
  • oqz • 17 Şubat 2005 17:15 • #451621
    bence de şehir güzeldi..
  • BLACK SOUL • 17 Şubat 2005 22:13 • #451640
    sözüm sana TEZGAH. Peki ben bişey sorsam nil karaibrahimgil den pasta yaptım kek yaptım çörek yaptım sence daha mı güzel ? ve ya bu vb. şarkılar daha mı iyi sence güzel olmayan nesi var ki? Çok sevdiğim için sölemiyorum ama dinlenecek kadar da iyi olduğuna inanıyorum.
  • Ktulu • 17 Şubat 2005 22:50 • #451643
    Mor ve Ötesi grubu adına üzüldüğüm tek şey eskiden popüler kültürün karşısında olup şimdi o eski düşünceleri, fikirleri kenara atıp çötööönnkkkk diye piyasanın kucağına oturmaları.

Gülsem mi acısam mı bilmiyorum...

Onlar adına sevindiğim tek şey de, bence iddia edilenin aksine kötü müzik yapmıyorlar, albüm kayıtları da gayet güzel (konserlerde berbatlar o ayrı mesele) ama sonuçta yaptıklarının hakkını alıyorlar (fazla da olsa) :)

• BLACK SOUL • 17 Şubat 2005 22:54 • #451645
    yaptıklarının karşılığını hakediyorlar kısmına ben de katılıyorum.
  • ecool • 18 Şubat 2005 14:49 • #451723
    sen niye sevmiyorsun sen onu bir yazsana bizde ondan sonra soyleyelim
  • tezgah • 18 Şubat 2005 21:50 • #451805
    nil karaibrahimgilden nefret ettiğimi bilmeden bunu yazdın heralde.neyse... ben kimseye mor ve ötesi dinlemesin demiyorum,benim derdim abuk subuk,hissiyatsız şarkılarla buralara gelinmesi,albümün bukadar satması... adam bir şarkı boyunca bir derdim var diyo başka bişey demiyo ve arkayada olaya biraz damarlık katalım diye klavyeyle saçma sapan bi melodi koyuyolar ve bütün gençlik hasta oluyor bu şarkıya ayrıca canbaz şarkısında şarkıyı uzatmak için gene ultra saçma bir olaya imza atıyorlar "varmısın yoksun varmısın yoksun..." ayrıca sevda çiçeği gibi bir şarkıyı ne hale çevirmişler o konuya hiç girmeyeyim.... resmen narkoz bayıcılığında bi şarkı haline getirmişler. ve eğer yılbaşı gecesi zagadaki canlı performanslarını izlediysen nekadar bayıcı olduklarını sende anlardın... yani demek istediğim bu kadar ilgiyi hakeden bi grup değil,eğer türkiyede müziğin düzelmesini istiyorsak eleştirmeliyiz herkes bukadar kalitesiz şarkılara salya sümük akıtırsa adamlar kendilerine çeki düzen vermezler ve gitgide daha kalitesiz albümlere imza atarlar... sonuçta onlar eğer satış rakamları böyle giderse türkiyenin vitrin grubu olacaklar
  • tezgah • 18 Şubat 2005 21:57 • #451807
    niye sevmediğimi yukarılarda bi yerlere yazdım bi okuyup yorumlarınızı iletirseniz sevinirim.. ayrıca albümün kayıt kalitesine birşey demiyorum.... sizde onlarla aynı şartlarda kayıt yapsaydınız aynı stüdyo,processor,falan,filan sizinde albümünüz okadar kaliteli olurdu diyorum ve kayıt kalitesini bi kriter saymıyorum
  • cc_baran • 19 Şubat 2005 00:34 • #451841
    sizde onlarla aynı şartlarda kayıt yapsaydınız aynı stüdyo,processor,falan,filan sizinde albümünüz okadar kaliteli olurdu diyorum

onların ilk çalışmaları,ilk kayıtları aynı kalitede miydi sence??
    hey allahım yaa böyle gökten indi herkes zannediyorsunuz.
  • Nofx • 19 Şubat 2005 00:43 • #451844
    Yaoow hakkaten bu mor ve ötesini abartıcak ne var allah aşkına..Bu adamlar bir önceki albümlerinde yaz yaz diye dolana çoluk çocuktu..Şimdi bi ağır abi pozlarına girmişler takım elbiseler falan.Bi önceki kliplerini izleyin bakem..Hakkaten basit lise gruplarından farkları yok.Son albümü biraz adama benzemiş.