-
metal dinleyenler kırmızı giyinsin pop dinleyenler yeşil..rock dinleyenler sarı.ayırt edilmiyor!!!
not:bu mesajı fenerbahce-zaragoza maçından sonra attım..:((
-
tatlıdan futbola her şey karışmış foruma renkli olmuş aslında.. :)) ehee..
bugün bi kız gördüm eski sevdiğimin yanında gülmemek için kendimi zor tuttum.. avril lavigne saçlar,ilginç bi makyaj,yırtık pantolonlar switler... öööööh dedim artık.. hayır her yerde gördüğüm yetmiyormuş gibi onca özenti tipi, bi de onun yanında görünce iyice fitil oldum.. şahsen gayet normal bi tipim de garip geldi öyle biri,kapak oldu biraz..neyse ki beni görmedi. ehivivi..
-
bilmiyorum ama ben dinledigim kisler gibi olmak isterim ( herkes ister ) ve onların geldigi noktaya ulasmak icin en kolayından baslarız giyimden biraz once saclarım kıvırcık uzatcam arkalarında daha fazla bırakıp scorpion veya bon jovi tarzi olsamı ki dedim herkes yapar bunu offspring ten once hic gomlek giymezdim daha 1 saat once sevgilimle birlikte gomlek aldım bu insanın elinde degil sanırım cunku birine ozenmekten nefret ederim
belki biliyorsunuzdur diadora nı roma takımı icin yaptıgı polar denizliye geldiginde ilk ben almıstım bundan 4 ay once ama sımdi herkesin ustunde giymiyorum mesela
ya daevanescence tanınmadan once hastasıydım 6 konser 6 klip 80 kusur sarkısı vardı ama simdi arada denk gelirse dinlerim
bu o kadar rahatsızlık veriyodu ki garajda nickimi degistirdim cogu kisi bilir beni eski AMYLYNNLEE cok kavga ettim bu m.ktimin grubuna ama sonra noldu piyasa bizde tikky millet elimden alıyo ben ozenti oluyorum hatta bi ara yazında herkes beni ozenti amy manyaklarından zannetmisti o yuzdende nickimi _evanescence_ yapmıstim
peki noluyormus yani kisiler ornek aldıgı kisiler gibi davranıp giyiniyormus ( en azından ben ) ama baskası kendi yaptıgını yaptıgında kıl kapıyomus
haa bu arada nick degisikliginin baska hic bir amacı yoktu ( forumu ve kisileri rahatsız etmek gibi ona gore )
-
yaa evet dış görünüşe yansıtan ve bazılarının deyimiyle alakasız görünenler de var ama BENCE metalin ruhundaki anarşi az da olsa çok da olsa dış görünüşe yansıyo kendi açımdan dövmeyi dini inanışlarımdan dolayı doğru bulmuyorum ama piercing takıyorum tabi bn siyah giyinmeyi sewerim sürekli siyah da giymem ama gidip de pembe bi şey de giymem yani(cümle bozuklukları olabilir eheueheh)
-
ktuluya katılıyorum bak dinlemen yeter (bu arada opeth iyidir)
-
Siyah ve yeşil favori renklerimdir (öyle fosforlu yeşil değil, koyu yeşil genelde) bej-krem renkleri de severim. Yani bana baktığınızda çok bir fikir oluşmayabilir ne dinlediğime dair ama arada Blind Guardian tişörtümü giyerim, severim öyle dolaşmayı da. Tabi ara sıra arkadaşlardan "reklam mı yapıyon len?" gibi tepkiler alırım :)
-
sen cıddı degılsın dımı
-
insan içinden geldiği gibi giyinmeli...
-
ya bence asıl önemli olan yaptığı müziktir ama ne biliyim günümüzde yinede bir grubun tarzına dikkat ediliyo. ister istemezde olsa yaptıkları müziği yansıtıyo karanlık bi müzik yapıyolarsa zaten karalara bürünüyolar yas tutuyolar gibi :)
-
bence dinlediğiniz müzik giyiminizi ister istemez etkiliyor.ama önemli olan aşırıya kaçarak spastik konumuna düşmemek...