-
Kesinlikle rahat giyinmeli..dövme mövme falan bişey ifade etmez..bırakın bunları.müzik dışa değil içe hitap etmeli..gösterişi sevmeyenlerdenim
-
iki küpe ve uzun saç yater bana beaa...
kimseye de özenmem kendi tarzımdır...
-
kesinlikle bu..gokhanator a katılıyorum..şekilde abartıya ne gerek..ruhun bu müziği hissetsin yeterki..
-
herseyde olduğu gibi müziktede şekilciyiz abi ille şu şudur demek yanlış bence herkes istediği gibi giyinsin istediğini dinlesin
-
metalci şöyle giyinmeli rockçı böyle kuşanmalı diye kendini dar kalıplara sokarsan kendinden başka herşeye benzersin, zaten o yapmacıklık da sırıtır üstünde, nasıl ki bir müzik tarzını sevdiğin için dinliyor ya da çalıp söylüyorsan giyimini kuşamını da zevkine göre seçmelisin yoksa tarz yapıcam diye ucubeye dönersin...ALLAH muhafaza!!!
-
teşekkürler..ama doğru olanı bu değilmi darknesss??
-
bu şekil olayına takanlar çok..ama neden illa şekilcilik?? bu konu epey uzar..kim ne dinlerse dinlesin bu içinde kalsın..dışa yansıma olmasın bence..zaten özenti tiplerin en sık kullandıkları yöntem first: kılık kıyafet değişimi değil mi?? böyle takılanların hepsi özentimi?? asla.. fakat şekilcilik çoook arka planlarda bişey bence..
-
metalci veya rock cı hic farketmez insan nasıl giyinmek isterse öğle giyinmeli bende metal müzik dinliyorum hemde bilinmicek sarkıları falan ama hic öğle sıyahlara burunmedım veya piercing yaptırmadım sadece kulagımda 3 tane kucuk kupe var ve sacma gelıyo bana o ınsanların yaptıkları sadece goz onunde olmak ıcın yapılıyo benceyanı gereksız zaten metalcilere bi sorsanıza metal kavramını bile bimezler
-
kendini nasıl rahat hissediyorsa ööyle giyinmeli rengin cartun curtun önemi yok
sallayın böyle şeyleri yav rocker özgür insandır takılmaz böyle şeylere
özlü söz:: bi rocker her şeyi geride bırocker
-
bnce herkes istedigini giymeli ya normal insan gibi tabii..Ne öyle tiki nede fazla kasıntı normal olmalı işte..Bir de kim ne dinlerse dinlesin sarı veya pembe giymemeli bence ıyyy!!