Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sizce...

• semsemo • 13 Mayıs 2006 22:19 • #498665
    bi rock çı ya da metalci böyle böyle giyinmeli diğe bi kural filan yok bence adam nası isrese öyle giyinir kime ne.Ama sırf şekil olayım,tarz olayım başka da bi sik*m olmayım diğe öyle giyinen tiplere sinir oluyorum!!!
  • pentimento • 13 Mayıs 2006 22:29 • #498667
    ya ben keten pantolonumun altına converse lerimi giyip, saçımı sadece yıkayıp (zaten şekle girmiyor aşırı düz ve ince telli) çıkıyorum (sinüzit bile oldum bu yüzden)sonra bi gün kapalı arkadaşlarımla çok müstesna yerlere gidip ertesi gün suratında delinmedik yer kalmamış arkadaşlarımla başka müstesna yerlere gidebiliyorum. bunun çevreyle kıyafetle bi alakası yok. neyle rahatsan, neyle mutluysan onu giy işte. ne bu tartışma... yaşasın keten pantalonum ve converse lerim!!!:)
  • Mad_Slayer • 14 Mayıs 2006 01:43 • #498682
    bence dış görünüşün çok bi önemi yok insan rahat ettiği gibi davranmalı,kendimden örnek vericek olursam koyu maviden siyaha kadar olan renkleri tercih ederim onun dışında belli bir giyim tarzım yoktur. ama siyah bu işin felsefesine yakışıyor cidden ;)
  • darknessss • 14 Mayıs 2006 13:34 • #498701
    kesinlikle bu..katıldığımı söylemiştim zaten..
  • weezer2600 • 11 Haziran 2006 10:39 • #500998
    bırak bu işleri salak

bıraklın bu işleri salaklar..

En iyi 3 albümler herzaman JamesBlunt, Green Day vd Strokes den çıkmıştır.

Onların videolarını ve gitar eğitim parçalarına ulaşmak için

http://www.gitarlong.tr.cx
  • narkozz • 11 Haziran 2006 13:26 • #501001
    ....

bence dinlediin müzikle alakası var.
    ya bence dinlediği müzik insanın psikolojisini yansıtır.tercih ettiği giyim tarzı da öyle.
    neyse :D
    ama bence pembe giyen dövülmeli nefret ediyorum o renkten ya.
    siyah kırmızı asker yeşili ve lacivert.
    favori renklerim:D
  • kleinkenter • 11 Haziran 2006 16:08 • #501004
    giyinişin dövmenin makyajın ne önemi var asıl önemli olan senin duruşun ve hissettiklerin. Yoksa dimmu borgir t-shirti giyip elinde klasik gitar olan veya cannibal corpse sweeti giyip discmaninde good charlotte cdsi bulunan o kadar çok insan var ki...
  • frozenwish • 11 Haziran 2006 16:34 • #501005
    Evet dinlenen müzik insanın giyimine gerçekten etki ediyor ister istemez...Ben pejmürde giyinmeyi severim, mümkünse solmuş bir kotum, ilk aldığımda simsiyah gözüken fakat yıkana yıkana griye dönmüş tişörtüm, ayağımda da 3 4 senedir giydiğim botum.
    Piercing ve tatoo benden uzak dursun =)