Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica`ya Hip Hopçu Saygısı!

• TurkishMetal • 8 Mart 2005 16:36 • #454531
    herkes adamların çıkardığı bir sonraki albümde değişiklikler yaptığını biliyor.aynı tatda kalmayı bence istemediler.st. anger albümünde soundu tamamen değiştirdiler.seven sevdi sevmeyen sevmedi.sevmeyenler hala eski şarkılarını dinliyorlar.insan sevdiği gruba laf söyletmek istemiyor tabi.ama karşındaki adamın ne kadar bilgili olduğunu bilmeden ona birşeyler anlatmak akıntıya kürek çekmeye benziyor.st. anger albümü bana göre güzel olmuş.farklı duygular tattırıyorlar bana.başkasının bu tadı alması benim umrumdamı değil.ama yaptıkları yanlışlar var tabi ki.mtv de boy göstermek rap müzik yapan dallamanın birine deli gibi sevilen sad but true yu söyletmek.bunlar kaldırılamayacak şeyler.
  • Affedilmeyen • 8 Mart 2005 17:57 • #454554
    bahsetdiğin grup eğer kid rock sa harika olmuş bence bu şarkı
    bakın birde siz dinleyin.
    tıklayın ve orada
    kidrock grubunun / american bad ass 2000 şarkısının videosunu izleyin
    bence güzel olmuş sad bad true bu şekli ilede

http://music.yahoo.com/ar-254434-videos--Kid-Rock
  • ASPRYN • 8 Mart 2005 19:42 • #454566
    Karate sanırm yanlıs anladın!Ben Metallica'nın her yaptıgını dinleyelim
    sumkurse alkıslayalım demiyorum...Ama bunca yıllık efsanevi bir grubu da bir albumle yargılamayalım.
  • TurkishMetal • 9 Mart 2005 08:56 • #454597
    yok abi americad bad ass değil snoop dogg denen bir herif.metallica mtv icon da söylemiş.arkadaşta izledim.şarkı bu kadar batırılır.hey diyişi hala kulaklarımda
  • a_lost_soul • 9 Mart 2005 11:35 • #454600
    metallica coverı dinlemek istiyosanız gidin apocaliptica dinleyin.Durduk yere canım şarkıları da b.kunuza batırmayın....
  • cc_baran • 9 Mart 2005 11:52 • #454601
    ya da Kara Kedi dinleyin :D
  • grungeforever • 17 Mart 2005 22:24 • #455816
    metallicaya haksızlık ediosunuz kabul son albüm iyi değil ama bu albümü yeni bi grup yapsaydı beğenmeyenlerin çoğu bayıla bayıla dinlerdi Ayrıca repçiler cover falan yapmasın yazık olur
  • Fetus • 18 Mart 2005 14:22 • #455908
    APOCALYPTİCA'yı sewerim ve bencede güzel cover yaptıkları konusunda hemfikirim... Metallica İcon Night ı izleyenler varmı aranızda bilmiyorum ama SNOOP DOGG'un söylediği Sad But True dinlediğim en kötü coverdı. Hip-Hoper lar metal cover yapamaz,yapsada güzel olmaz...(iflah olmaz:)...)