Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barış Akarsu - Cem Karaca Yakıştırması...

• Single_FACTOR • 19 Şubat 2005 23:11 • #451983
    Bence ellerini kollarını sallarken bile Cem Karacayı taklit etmeye calışıyor.
    Korkuyorum sesini de taklit etmeye Zorlanırken Bir yerlerini yırtacak diye.
  • cc_baran • 19 Şubat 2005 23:15 • #451984
    adına forum açılmaya bile değmeyecek kadar aciz,zavallı bir insan o barış denen serseri.
  • oqz • 19 Şubat 2005 23:15 • #451985
    taklit etse ne olacak!? o Cem Karaca'nın tırnağı bile olamaz..

özenti millet sinirlerimi zıplatıyorlar valla..
    birinin bunlara örnek almakla özentisi olmak arasındaki farkı anlatması gerek..
  • guadalahara • 20 Şubat 2005 03:07 • #452002
    akademi türkiye birincisi barışda bir cem karaca taklidi olarak piyasaya girdi...yahu orjinalinin genel anlamda yoğun talep görmediği rahmetliyi taklit etmenin gerekçesi nedir ki?kıraç bu ihtiyaca yetmiyor mu? (penguen 27 ocak perşembe)

bitti.
  • düşyılmaz • 20 Şubat 2005 03:23 • #452003
    barış denen elemanı yakınen tanıyanlardan dinlediğinizde beş para etmeyeceği cıkıyo rartaya,
    beş değilsede az eder ama yinede.
    taklidi maklidi bilmem,umrumdada değil,

ama sesi kuvvetli diye düşünüyorum.
    hani zamanlada devam edebilirse sesi müziği oturur ya adamın piyasada ,beklemek lazım.
    ..
    gerçekten taklit peşindeyse,yakında erkin koray ve cahit berkay biryerlerde bir iki söz eder zaten :)
    ..

kıraç bu ihtiyaca yetmiyor mu?

kıracın böyle bir misyonumu varmış?¿¿?

kim demiş bunu?
    ne ihtiyacı?
    yok ihtiyaç falan,
    herşey bitiyormuki biri ölünce, varlıgına ihtiyac duyulsun,yerinin doldurulması gereksin.
    ayıp bir şey bu benim gönlümde.
  • thriller • 20 Şubat 2005 03:25 • #452004
    bi tane beste yapsın ondan sonra....!!!
  • düşyılmaz • 20 Şubat 2005 03:56 • #452006
    muhakka vardır bestesi,
    burda kime sorsan(garaj eşrafı müzikle bir fiil ugrasır cunku cogunlula)
    vardır besteleri.
  • blackened69 • 20 Şubat 2005 13:19 • #452022
    Bu karşılaştırmayı yapmaya çalışanlar bile çok ayıp etmişler. O daha kim ki Cem Karaca gibi olucak?? Her türlü taklit, çıktığı her yerde de zaten bunu söylemekten geri kalmıyor. yok cem karaca onun idolüymüş de, yok anadolu çocuğuymuş da.
  • Infusion • 20 Şubat 2005 14:35 • #452033
    barış "abim"! belki de yakından tanıdığım için objektif olamayacağım.. yaptığı müziği ben de pek beğenmiyorum.. ama albümünde baba adamlarla çalışmış volkan öktem, serdap öztop falan
    sesi bence de güçlü, tanıdğım en iyi insanlardan biri. öyle ünlü olupta iki dakkada g*tu havalara kalkan insanlardan değil.
    Cem Karaca'ya olan hayranlığından bence bu yaptıkları. onun idölü o!
    elbette kimse bi cem karaca olamaz ama onun yolunda ilerlediğine eminim!

müziğini beğenmemiş olmanız onun karakterine saldırma hakkını asla vermez!!
  • Single_FACTOR • 20 Şubat 2005 14:48 • #452036
    volkan öktem , serdar öztop,iskender paydaş kaliteli müzisyenlerdiir elbette ama günümüzde artık bu işe parasal yönlerden yaklaştıkları ve piyasaya çalıştıkları, sanat yerine zanaat ı tercih ettikleri aşikar.
    yani bu durumda barış akarsuyla diğer müzisyenleri müzisyenlik açısından aynı kefeye koymak bile çok yanlış.
    barış'ta yetenekli biri olabilir Akedemi yarışmasından ıktığı için söylemiyorum.Ama henüz bu piyasada kendi istediğini yapabildiğini düşünmüyorum. ipler başkalarının elinde olduğu için ona Şunu yap bunu söyle böyle tavırlara gir deniyor ki bunları yapmak zorunda her nekadar kendisi ifade etse kalıplara girse de aslında bu işi gönüllü olarak yaptığını sanmıyorum.
    yoksa Barış kim? Cem Karaca kim? tartışılamaz hatta yanına bile yaklaşamaz. Ama şu nu da unutmayın .her Taklit gerçeğini Daha da yüceltir.