Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barış Akarsu - Cem Karaca Yakıştırması...

• Infusion • 20 Şubat 2005 15:05 • #452039
    katılıyorum
  • Lucifer77 • 20 Şubat 2005 15:10 • #452041
    cem karaca müzik olarak çok iyidir..anadolu rock müziğinin kralıdır..ama siyasi olarak DÖNEK tir..kitleleri bir zamanlar sürükliyordu peşinden ama yaptığı hatalar dinlenme oranını azalttı..
  • düşyılmaz • 20 Şubat 2005 17:15 • #452051
    DÖNEK
    tööbe!!!
  • cc_baran • 20 Şubat 2005 18:51 • #452061
    ama albümünde baba adamlarla çalışmış volkan öktem, serdap öztop falan
    sesi bence de güçlü, tanıdğım en iyi insanlardan biri. öyle ünlü olupta iki dakkada g*tu havalara kalkan insanlardan değil.

1 - sence o mu onlarla çalıştı??
    2 - barış kaliteli olduğu için değil,reklam ve para için
    3 - barıştan adam olmaz.

cem karaca dönek değildir.

lanet olsun yeni yeni türeyen binlerce aptal,özenti,zavallı,şekilsiz boş beleş şarkıcılara,popçulara.
    belki de boşa sövüyorum,halkımız bunları hakediyorsa ben ne yapayım??
  • Infusion • 20 Şubat 2005 19:14 • #452063
    aferin sana
  • cc_baran • 20 Şubat 2005 19:20 • #452065
    öyle
  • Lindsay • 20 Şubat 2005 21:55 • #452073
    Cem Karaca'ya olan hayranlığından bence bu yaptıkları.

bencede hayranligindan ve Cem Karacaya karsi saygisi olmasindan dolayi taklidini yapiyo, seside kuvvetli
    Bekleyin bi kac beste cikarsin, ondan sonra elestirelim
  • klavyeci • 20 Şubat 2005 22:49 • #452078
    adına forum açılmaya bile değmeyecek kadar aciz,zavallı bir insan o barış denen serseri.

Baran mısın nesin.Sen kendini ne sanıyosun?Müzik otoritesi misin sen zavallı pehlivan.Tanımadığın birine nasıl serseri diyebilirsin ki!
    Ha sana giren-çıkan mı var diyecek olursan.Evet Barış benim hemşehrim ve samimi bir arkadaşım.Cervantes'in Türkiye distribitörü müsün len yoksa...
  • SLayraCkEr • 21 Şubat 2005 02:05 • #452095
    Volkan öktem ve serdar öztop ta birer insan..
    Yaşamak için paraya, ve ailelerini rahat ettirmek için daha çok paraya ihtiyaç duyuyorlar her birimiz gibi..

Barışın arkasındakilerdede para var..Hal böyle olunca stüdyo müzisyenliği kaçınılmaz oluyor...

Barışa gelince, tanışmıştım onla yazın bi yerde..Özgür ve o kendini rock çı sanan bi kız vardı onla..
    3 ünü 3 le çarpıp 10 eklesen gene bişi yapmazlar..

Barışa gelince ve şu @klavyeci arkadaşa,
    barış = çakma bir insan...

Bu alemde bi kural vardır "Birilerinin yaptığını tekrar yaptığın veya üstünden geçtiğin sürece en iyi ihtimal onun gittiği kadar gidersin..Fakat ! Gittiği yolu bildiğin için fazlasını istemene rağmen asla elde edemezsin..O yol biter.. Sende biter gidersin... :) :) :) "

Bi barışı ne Cem Karaca gibi, doğal bir üstadla, nede kendini kabul ettirmiş bir müzisyen,sanatçı ile karşılaştıramazsınız..
    Bunlar sms insanları...
  • cc_baran • 21 Şubat 2005 12:55 • #452119
    Bunlar sms insanları...

yılın kapağına aday laf :))
    + 10000