-
bu tartışma yıllardır sürüyor, buna barış ve cem karaca olarak bakmayalım.. bendeniz-sezen aksu, kıraç-cem karaca, hakan taşıyan-müslüm gürses vb. (yanlız isimleri çıkana kadar da insanın canı çıkıyor) herkes birbirinden feyz alır, yollarını ona göre çizerler, ama biri birine benzemeye çalışırkende kendisinden taviz vermez, dediğim gibi sadece örnek alır, ses rengi yatkınsa neden benzemesin ki.. bunun için aşağılamamak gerekir, barışı hiç dinlemedim ama taksimde bir kaç kez ve bir konserde karşılaştım, gayet ağırbaşlı bir çocuk, bu kadar üstüne gitmeye hakkımız yok, tabi ağırbaşlı olduğu için değil.. (ki şu an kendisi aramızda yok bunları görmüyor bile tartışmak boşuna belkide).. nasıl 7 tane nota var ve insanlar bu notalardan oluşan şarkılarını başka şarkılara benzememesine özen gösterir ama yine de benzer işte yaa öff lafın gerisini anlatmaya gerek yok..
-
Cem Baba
Barış kesinlikle Cem Karaca yı taklit etmiyor.Yalnız ve yalnız onun felsefesini,ruhunu ve samimiyetini örnek alan bir insan.Zaten Cem Baba felsefesini taşıyan biri,ister istemez davranışlarında ve yaşam tarzında da Cem Baba ya benzer dostlar...
-
Cem Baba
bence de taklit olup olmadığı umrumda değil ama herşeyi bir yana bırakıp, çok iyi bi sesi olduğunu kabul etmek lazım. taklit etse bile bunu iyi yapıyo demek ki çünkü ben Cem Karaca'nın sesini taklit etsem o kadar güzel bi ses çıkmaz benden :)))
-
Cem Baba
barıs parcada sıcmıs ne o dudaklarda lipstickler falan söleyememiş parcayı
-
Cem Baba
görünen köy klavuz istemez şekerim
adamda karakter yok (müzikal karakter)
öyle bi yarışmaya girip ışık vermekle olmuyo bu işler
-
Cem Baba
harbisi ben gotumu yırtayım bi bok yapalım diye studyoya para ver derken kalksın 3-5 kişi blendaxla yıkanıp cıksınlar ortaya(offfffffff felaket kotu8 bi geyik oldu)
-
Cem Baba
kötü olsa da haklısın
-
Cem Baba
bu kadar kotu olmamak elimde degil layık olan onlara bu!!!
-
Cem Baba
tarifi aldınmı
güzeldir
-
Cem Baba
aldım aldım ama adı ne?eline saglık agzına saglık sagol