Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

'ROCKER'LARIN HALUK LEVENT DÜŞMANLIĞI

• controldenied7 • 25 Şubat 2005 23:24 • #453007
    aman hoca ben türkçe dinlemem tribi midir yoksa hakkaten bu herif rock diye kakalayıp bize cıstak cıstak(bkz.dumtıs dumtıs)mı dayıyo?
  • Affedilmeyen • 25 Şubat 2005 23:32 • #453009
    rockda dinlerim cıstakda
    misal şu anda eminem çalıyor bende
    the real slim shayd
    ne var bunda üzerime kusacakmısınız ?
  • karete • 25 Şubat 2005 23:36 • #453012
    biz çok rocker çok matalci çok başarılı mükemmel insanlar olduğumuz için onu beğenmiyoruz sizi bilemem hatta şuanda haluk levent dinliyorum bundan sonrada 3hürel dinliycem
  • controldenied7 • 25 Şubat 2005 23:50 • #453016
    ben de bunu diyorum işte nedir yani ''ıyy haluk levent mi dinliyosooon'' ogün sanlısoy da zamanında pentagramdaydı nolmuş yani
  • karete • 25 Şubat 2005 23:52 • #453017
    onlar biyerlerden duyuyolar bu lafları sonrada boyle ortamlara taşıyolar zaten isteyen istediğini dinler kimene ben bişeyciyim diyen kişi kavanozda yaşayan asalaktan başka bişey değildir(bu lafı çok solerim)
  • lothlorien • 26 Şubat 2005 00:09 • #453020
    Haluk levent iyidir..iyi müzik yapar...ama Haluk Levent Rock Müzik yapmaz..
    Haluk Levent kendi tarzı olan bi altenetif pop şarkıcısıdır..Ben de yeri geldiğinde dinlerim kanal ya da radyo değiştirmem beni rahatsız etmez Haluk Levent...Ama Haluk Levent bir Rock SANATÇISI MIDIR?iste bu tartışma konusudur.bana tek bir rock şarkısını söyleyin Haluk Levent'in ve bu konu kapansın..içinde elektro gitar olan her beste rock değildir...
  • Ktulu • 26 Şubat 2005 09:35 • #453031
    Haluk Levent'i çok severdim ama TV'de çıkan o konserlerde deli gibi kafa sallayan manyakları görünce aklıma Müslüm konserleri geldi ve o zamandan beri anlamayan adamın yanında Haluk maluk dinlemem :)

• Ktulu • 26 Şubat 2005 09:38 • #453032
    şşt! SINGLE_FACTOR !

buraya yazmayı unutmuşun loooo!

ben dolduruyóm burayı.

nerde bizim siyah sprey yauu?!?!

"Gahrolsun faşisim" ( :) ) yazacam, aha aynasızlar geldi ben topuk!

• bimilyon1 • 26 Şubat 2005 11:33 • #453035
    lothlorien kardeşime tamamen katılıyorum. elektro gitar var diye rock formatına sokmak yanlıştır. fakat rock armonik yapısıyla pop armonik yapısı aynıdır. ancak format değişiktir. (heavy metal ve türleri konu dışı)

kral çıplak albümünden önce çıkan albümü adını unuttum "kamyoncu" bişidi galba o rock kalıpları içinde yapılmış bir rock aibümdür. serdar öztop yapmıştr.
    diğer albümler yıldıray gürgen tarafından yapılmıştır. yıldırayın aslen branşı türkü ve arabesktir. bakınız yaptığı öbür albümler olan alişan, mahsun, m topaloğlu, (eski karısı) ceylan vs.
    h. leventin albümlerinin kalıpları bu insanlarınkinden farsızdır aynıdır. türüne siz karar verin ....
    saygılarımla.
  • Single_FACTOR • 26 Şubat 2005 16:31 • #453045
    Heeeyt!

Geldim. Kaldırın tezgahları :)