Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

'ROCKER'LARIN HALUK LEVENT DÜŞMANLIĞI

• ibanetze • 30 Nisan 2005 00:31 • #462672
    güzel yazmışsın, ben bu sayfaya yazı yazmak istemiyodum ama hakkaten iyi olmuş bu...
  • physco_burock • 30 Nisan 2005 03:53 • #462687
    HALUK LEVENT DÜŞMANLIĞI

ben önceden severdim akşamlar şarkısı falan çok hoşuma giderdi sonra hapis falan olayları olmuştu o senelerde haluk'un saçlar falan uzundu sonra kısaldı falan o zamanlar iyiydi sonra müzik bozuldu veya benim anlayışım değişti şimdi hiç dinlemiyorum neredeyse... ama kimseyede düşman değilim... yani genelde de ROCK DİNLEYEN kişiler de haluk leventi beğenmiyo olabilir ama bu düşmanlık değildir... ben limp bizkiti de sevmem ama düşman değilim...
  • dark scar • 30 Nisan 2005 18:15 • #462748
    electro parçalamak için havaya girmelisin.Ve Haluk Levent yaptığı müzikle asla havaya giremez.eğer havaya girip böyle birşey yparsa arkasındaki müzikte havaya sokan cinstendir.dolayısıyla ROCK'tır
    adamım...
  • death_glory • 30 Nisan 2005 19:30 • #462772
    HALUK LEVENT DÜŞMANLIĞI

elime geçse o herifi.... rock ın ismini kullanmaktan başka yediği bi halt yok... o yaşa gelmiş... kişiliksiz herif...
  • da hui • 30 Nisan 2005 20:23 • #462785
    Haluk Leventin müziğini severdim (hele kağızman:) bi zamanlar. Ama kendini çok tekrar ediyor adam. Şarkıları neredeyse birbirinin aynı.Yeni bi şeyler yapsa hala dinlerdim de... "Ben türkçe dinlemem" olayına gelince: Manowar dinle biraz, orada "poser" der sürekli, dalga geçer... Onlardır genelde bu dediğin insanlar. Ben de pek türçe dinlemem ama bunun nedeni türkiyede sağlam rockçıların az olması, çoğunun müziklerini pop tarzına yaklaştırması (athena, duman vs.). Güzelim pentagram vardı bi zamanlar :(
  • chooper • 30 Nisan 2005 20:29 • #462789
    şu an netcafedeyim ve arkamdaki masadaki eleman haluk levent akdeniz akşamları dinliyor..cevap yeterlimi?
  • karete • 30 Nisan 2005 22:58 • #462832
    sağol inşallah anlaşılır
  • karelerr • 1 Mayıs 2005 14:58 • #462945
    dinleyebilirsin..

nerden baslamamı nası olmasını istersinn??