-
konser performansını bilemem ama allah için kişiliksiz bi herif.seyircilerini sallamayan adamdan ne beklenir ki zaten...şarkılarından da pek hoşlanmıyorum,kasa kasa söylüyo
-
düşünsenize haluk levent sahnede electro parçalıyormuş
-
elektro parçalamak rockır mı oldum demek ?
-
niye dinlenmiyor aslında biliyor musunuz?türküleri elektroyla coverlayınca ya da adı sanı duyulmamış bestecilerin şarkılarını tırtıklayınca, adına anadolu rock dediği ama rockla uzaktan yakından alakası olmayan şarkıları kaktırmaya çalışınca dinlenmiyor.yani şimdi siz gülendamın ya da akdeniz akşamlarının rock formatına uygun olduğunu nasıl iddia edersiniz?e hal böyle olunca dinlenmiyor bu adam da.atrıca yapaylığı düzenbazlığı da işin içine karışınca hiç dinlenmiyor.bi de o konserlerindeki metamorfoza uğramış,aydınlanmış(!) müslüm kitlesini tepinirken görünce hiç dinlenmiyor.haaa beğenen varsa da dinlesin hiç bi şey demem.saygıyla eğilirim
-
şimdi şöyle bişey var arkadaşım sen parça isimleri vermişsin parça isimleri vererek komple bir sanatçıyı kötülememek lazım evet son sıralar yaptığı çalışmaları ben beğenmiyorum bi çok kişi beğenmiyor ama türkiyeyi birazda olsa rock tarzı muziğe yöneltmiş birine çokta aşağılayıcı eleştiriler yapılmamalı diye düşünüyorum ayrıca burası rock portalı değil konu başlığında muzik yazıyo rock değil
ama geneli rock muzik dinliyo :)
-
parçalarından dolayı kötülemiyorum bilakis hoş parçalar ama format rock değil.yani illa elektro olunca parçalar rock mı oluyor onu soruyorum.haaaa bi de ben adamın kişilğine acaip tavım o ayrı mevzu.trakya da yaşayanlar bilirler.tabi ama işin içine keyif ve zevk girince akan dereler durur o da ayrı
-
bir cetvel düşün 10 cm lik olsun bu cetvelde sayı doğrusu üzerinde sürekli git gel yapabilirsin yani seviye 1 -2 3- 4 -5 vs...10 olabilir ama bu cetvel rock cetvelidir Haluk Leventde kendisini bu cetvele adadıysa bizler sadece cetvel üzerindeki seviyesini belirleriz seviyesi 0 da olsa yine bu cetveli seçmiştir
-
:)
-
o herifi canlıda dinledim berbat öylede izledim berbat söylede dinledim berbat!!
herif tümüyle berbat..
bi müzik olrak bakıyoruz olaya..
bi sınır koyuyoruz..
rock..
adamın yaptığı tek sey onun adını kullanmak ben bunu yapmaya calısıoyomusum demek ve sacma sapan politik olaylara girmekk..
okadar!
-
senin yapıtlarını dinleyebilirmiyiz ?