-
şu an ankarada okuyorum.. tam olarak nerde bulabilirim?? mesela dost, d&r gibi büyük mekanlarda mı yoksa daha çok küçük müzik marketlerde mi bulabilirim??
-
ben ankarayı bilmiyorum ama izmirde d&r da bulmuştum
siparişle filan da getiriyorlar
biraz zahmetli bir iş olacak ama inan bana değer:D
-
en iyisi
tabii ki de oasis.hayatımın yarısını onları dinlemekle geçirdim ve geçiriyorum.30 mayısta yeni albüm çıkıyo.ah ah çok özledim kardeşlerimi:)
-
en iyisi
acaipsiniz haa...abi the cure dururken blur'muş oasis'miş bunların hepsi boş!! bence alın bi best of the cure albümü hem gerçek brit pop dinleyin hem de gerçek müzik....
-
en iyisi
bir grup dinleyeceksem best of'unu alip dinlemem. hatta böyle birseyi tavsiye de etmem.
-
en iyisi
valla şurda 7-8 tane baba gibi grup sayarım ama içlerinden sadece birisini öne çıkarmak çok zor olur.. belki de hata bende! hiç böyle bi topic açmamalıydım.. böyle bi anket yapılsa (ki yaptım ama sonuçları daha gelmedi!!) oylar birbirine çok yakın olur ama ben yine de radiohead diyorum kardeşim :)
-
en iyisi
aslına bakarsan ve hatta nickime de bakarsan benim de aklıma ilk gelen isim radiohead, fakat James'e olan askım çok farklı. bu sebepten dolayı james yazdım ;)
bu arada bigboots, james hakkında bilgi alabileceğin çok güzel bir yer var o da garajın makaleleri. vakti zamanında bayan arıza tarafından yazılmış, onu sana söylemeyi unutmusum. hala james dinlemeyi düşünüyorsan, bir göz at.
son zamanlarda bir de Franz Ferdinand var, gerçi daha yeniler ama hiç fena degiller.
-
en iyisi
abi makaleyi okudum sen hiç merak etme ama albümlerini bulamadım.. netten de ''laid''i indirdim (herhalde en meşhur parçalarından bi tanesi) ancak beklediğim gibi çıkmadı!! ne bilim böyle işte..
-
en iyisi
whiplash ve laid, albüm olarak benim favorimdir, ama nette ne kadarını bulabilirsin bilemiyorum.
-
en iyisi
dinledim abi laid'i.. ötekisini de dinliyim ama çok hoşuma gitmedi!! tarzları suede ile benzeşiyo gibi geldi bana!! bilmem, sen ne dersin bu konuda??