Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

en iyi brtipop topluluğu

• rushdm • 16 Mart 2005 16:14 • #455559
    tabii ki 'PULP'
  • radyokafa • 17 Mart 2005 01:16 • #455679
    brit'im, canım benim :P

suede'e bayılırım, pulp'ı da çok severim.
    suede'in ilk iki albümüne ise taparım. bir de sci-fi lullabies'daki bazı şarkılar var tabii, onları da unutmamak lazım.

james'in sanırım toplam 12 albümü var, sadece laid'i ele alıp bir yorum yapamayacağım aslına bakarsan, çünkü neredeyse james'in her şarkısını dinledim.
    ikisinin arasında direkt bir bağlantı kuramam fakat dolaylı olarak olabilir, zira vakti zamanında james ve the smiths birbirine benzetiliyormuş, hatta the smiths'in solisti (ya da esas adamı, beyni, her neyi ise...) morrisey, james için 'en iyi grup' bile demiş(aynı kulvarda anılıyor isimleri ama, adamlar böyle de nazik işte...)

suede ise, david bowie ve the smiths'den sonra bu kulvardaki 3. isim olarak anılıyordu zamanında. ve suede'in solisti brett anderson, ablası sayesinde the smiths'le tanışıyor, kendi deyişine göre yoldan çıkmasının sebebi de the smiths oluyor :)

bu pencereden bakarsak, evet BENZİYOR! ;))

yani buna dair kanıtlar mevcut. :)
  • radyokafa • 17 Mart 2005 17:46 • #455770

bir de the tears var şimdi merakla onları bekliyorum.
    can dostu mu desek can düşmanı mı desek bilemiyorum, brett anderson ve bernard butler yeniden biraraya geldiler.
    insanın ağzı sulanıyor!!
    tabi hala brit mi yapıyorlardır, onu bilemeyeceğim.
  • bigboots • 21 Mart 2005 12:28 • #456345

gerçekten hoş..
  • radyokafa • 21 Mart 2005 15:40 • #456387

iyi oldu bunları konuşmamız, brit denince kanım farklı akmaya başlıyor damarlarımda.

şu anda da oasis do you know what i mean çalıyor ;)

en keyifli topiklerden biri oldu benim için ;)
  • oRnİe • 21 Mart 2005 15:53 • #456392

evet ya buralarda brit dinleyen birilerine rastlamak hoş bişiy radyokafa:)
  • radyokafa • 21 Mart 2005 16:00 • #456395

siz the tears dinlediniz mi?
    ondan haber verin...
  • oRnİe • 21 Mart 2005 16:52 • #456415

yok ya açıkçası ilk defa duyuyorum.nasıl bi soundları var mesela kime benziyolar?
  • bigboots • 22 Mart 2005 22:39 • #456638

abi eyvallah ben de çok sevindim böyle bi konuda konuştuğumuz için.. şahsen bi çok şey öğrendim bu muhabetlerden!! (mesela bi JAMES olayını) malum sen benden daha eski bi dinleyicisin.. olmazsa bi de BRITPOPU SEVENLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA KOLONİSİ kuralım..
  • oRnİe • 23 Mart 2005 20:40 • #456762

olur.valla benden başka seven yoktur diye düşünüyodum hep.genellikle millet şarkıları bi yerlerden duymuştur ama kimin sölediği hakkında bi fikirleri yoktur.