-
ama nereye yapacaz...şöyle istanbuldakileri aratmicak bir festival olsa fena olmaz degilmi??yok mu sesimizi duyaan??bu konu bi kere daha acilmisti ama sallayan olmadi sanirim...
-
valiliğin önünde oturma eylemi yapalım, konakta yürüyüş düzenleyelim...
sonuna kadar arkanızdayım!
-
eyvallah!büyüksün baba... :P
-
:))
daha etkili eylem planları üstünde çalışıyorum..
başka fikri olan??
-
olsa bi
ah bi olsa elimden geleni hersey yaparım valla sonuna kadar arkanızdayım...
-
olsa bi
ya işte tek başımıza elimizden bişey gelmez bence...dediğim gibi birisinin organize etmesi lazım bu olayları...festival olsa ilgi büyük olur bence...istanbuldan adam bile gelir hatta iyi bişey olsa yurtdışından bile gelirler...şimdilik uzak bir fikir ama senye falan neden olmasın dimi??
-
olsa bi
ben soyunabilirim:)
-
olsa bi
haci be istanbuldan adam nie gelsin ki.ordakiler zaten çoktan biktilar festivallerden.sen düsün de izmirden kimse istanbuka festivale gitmesin
-
olsa bi
baba haklisin gelmezlerde biz gene de söleyelim belki gaza maza gelirler....nese hadi yahu,akl1na baska bisi gelen yokmu??yazin bakim suryaaaaa......
-
olsa bi
istanbulluyum ama izmir de okuyorum...valla burda bi festival olsa süper olurmuş...eylem planı yapılacaksa bence sağlam bi grubun elemanlarını kaçıralım sonra da izmir de fest. düzenleninceye kadar onlara aç susuz müzik yaptıralım belki işe yarar