Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cover yapmak acaba kolaya mı kaçmak demektir???

• Nofx • 2 Mayıs 2005 13:17 • #463285
    6 cadde'nin coveri harici bir olayı olmadı olmıycaktırda albümünü dinleyin valla güleceksiniz..Bu da olayı doğruluyoo demekki bu grup kolaya kaçmış :P
  • X-LoMBaRDo • 2 Mayıs 2005 13:19 • #463286
    Kolaya kaçmak bence ama her grup için değil..

Bizim amatör gruplarımız cover olayını aynen çalmak zannediyor!Kendinden bir şey eklemiyor!Bu grupların da kişiliği henüz oturmamıştır..
  • physco_burock • 2 Mayıs 2005 13:21 • #463287
    cover yapmak kesinlikle daha zor bence ilk önce güzel bi şarkı bulucaksın ona güzel ritimler lazım... denemek gerekli onun için baya bi uğraştırır insanı kendine şarkılarını yorumlamak daha kolay olmakta bence
  • Nofx • 2 Mayıs 2005 13:22 • #463288
    lombardo valla bu kadar atıp tutuyosun arkadaşım valla seni çok merak ediyorum ne çalıyosun nasıl çalıyosun..Valla öyle bir yazıyosunki sanki bir virtiöz..Yine kavga etmiycem senle yanlış anlama?HAdi kendine iyi bak
  • X-LoMBaRDo • 2 Mayıs 2005 13:24 • #463290
    Biz ona atıp tutmak değil..Kendi düşünceni söylemek diyoruz..Kavga etmeye meraklı insanlar gibi davranan sen ve senin gibiler! Kimseyle bir problemim yok siz sorun yaratıyorsunuz..yukarda yazdığım kendi düşüncelerim,sende katılmıyorum dersin..hiç sorun olmaz..Sende kendine iyi bak..
  • X-LoMBaRDo • 2 Mayıs 2005 13:33 • #463295
    Bi de..Bu kadar çok yorum yapma cesaretimi virtiözlükten değil..Çok farklı ortamlara girmeme bağlı..Ve bir çok konser tabi..

Bu bir **t kalkıklığı değil..Sadece sorunun cevabı!
    Merakını giderdiysem ne mutlu bana...
  • eTSuLu_aLBiNo • 2 Mayıs 2005 13:36 • #463297
    kişiliğ oturmamış demek biraz ağır olur ama dediğin doğru.şarkıyı alıpta aynen çalmamak lazım.
    kurban olayına gelince,tamam doğru albüm de çok cover var ama allah var hepsinin hakkını vermişler,hepsine çok şey katmışlar.mesela lambaya püf de'yi bi af'tan dinleyin bi de kurban'dan.cover dan cover a ne kadar fark olduğu hemen anlaşılıyor.
    kurban dan girdik ondan devam edeyim bari.
    sert albümü geçiş albümü (belki de dediğiniz gibi para kazanmak için).ama bence almaya değer bi albüm ne kadar cover ağırlıklı olsa da.
    ağlama değmez hayat'ın cover ına bi bakın.çok değişik bi ritm le ve güzel riff lerle süslü bi şarkı (en baba cover bencu bu,o yüzden bunu örnek verdim).diğer cover larında geri kalır yanı yok.
    belki kurban üyeleri boş zamanlarında eğlencesine çalıyolardı bu şarkıları,sonra bi gün bi baktılar "ulan güzel oluyo,bari albüm yapalım bunlardan,sever herhalde insanlar" dediler.
    fena mı etmişler yani..
    bence cover özen gösterildikten sonra güzel bişey.
  • karete • 2 Mayıs 2005 13:39 • #463298
    güzel bi şarkıyı coverlamaya ne gerek var ya
  • physco_burock • 2 Mayıs 2005 13:43 • #463302
    ya güzel bi şarkı neden coverlanmasın bence love song (Cure) güzeldi ama herkes coverladı... bazıları orjinalden iyi oldu valla..
  • kelle • 2 Mayıs 2005 15:45 • #463332
    cover yapılacak şarkıya bakar