Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rocker'lara kız verilmez mi?

• Fetus • 18 Mart 2005 13:59 • #455896
    Ktulu herkesin böyle bi sorunu yok:D Mesela benim kız arkadaşımda rocker ailesi bu durumu kabullenmiş durumda, haliyle benide kabullendiler:) Ancak kabullenmeyen aileler var ki bunlardan biride sana denk gelmiş aşk için herşey yapılır ama karar senin...
  • Fetus • 18 Mart 2005 14:03 • #455897
    Şunu yazmak istiyorum Ktulu arkadaşımızın dediği gibi rockerları müslümanlığa uzak zannediyorlar, baştan yargı koyuyorlar... Camiye gidipde secdeye yattığımızda da hiçbişey diyemiyorlar...
  • AYŞA • 18 Mart 2005 14:04 • #455898
    aslında düşündümde söylemesi kolay sen gel aileye anlat..
    nasıl anlatılır ki?
    ya kızın oturup ailesiyle adam akıllı konuşması lazım.gerekirse elini masaya vursun ağırlığını koysun..
    seviyorum desin..
    olmazsa kaçır kızı:))
    bak o zaman nasıl razı gelirler:)

ya bir de ucunda aşk varsa korkmayın hiç birşeyden..
    aşkınızı tüketmeyin..bunlar zamanla aşılır inşallah!'
  • bimilyon1 • 18 Mart 2005 14:05 • #455899
    Almasını bilmek demek zaten o dediklerini kapsıyor. Yani iş damadın zekasına kalıyor. İş maharet işi.
    Kendini başkasına kabul ettiremeyen adam zaten daha kendini kabullenememiştir bence.
  • Ktulu • 18 Mart 2005 14:29 • #455913
    Peki damat adayı kendisini kabul ettirebileceğini biliyor, hatta ailesinin bi kısmının olaydan haberi var ve senin gerçekte nasıl birisi ollduğuunu önceden öğreniyorsa?

Ama tüm bunlara rağmen kız hala ailesinden korkuyosa.. ve sizin, kendinizi ailesine kabul ettirmenizi de istemiyor ve hala sizi ailesine göstermek, anlatmak istemiyorsa?
  • Axell • 18 Mart 2005 14:38 • #455914
    Tamamen bizim memlekete özgü bir düşünce yapısı.İnsanın dış görünüşüyle karar vermek..
  • bimilyon1 • 18 Mart 2005 14:53 • #455921
    yaw başka kız mı yok?
    Bulsun bu damatta başka birini.
    Zaten bir adamı görünüşü yüzünden kategorize eden insanlarla nasıl mutlu oacağını düşünyor ki bu damat?
    Unutmasın ki evlilik hayat boyu sürecek bir hadisedir ve ilk başta bu damat efendi sırf görünüşü için ödün vermesi gerekiyorsa, daha sonraları kimbilir başına neler gelecek?
  • MeDuSa_62 • 18 Mart 2005 15:06 • #455925
    valla benim anam babam verir!!! puhahaha!!...

y işin şakası ba tabi ama annem ve babam bu konu da çok anlayışlılar...ki tipine bakarak asla değerlendrmezler!!!!

aslında burada aksi durum oluyor!!:))..mesala burada benim dışardan görünüşüm yüzünden annelerin oğullarına bu sata kılıklıya sakın bulaşma dediğini duyar gibi oluyorum:))))

tabi bu da gayet saçma bi yaklaşım...
  • Ktulu • 18 Mart 2005 17:34 • #455952
    Başka kız mı yok.... Var elbette ama yaşanılan bazı şeyleri buruşturup çöpe atmak herhalde kolay bişey değil..
  • metaligirl • 18 Mart 2005 17:41 • #455954
    aaa ne demek canım vermezlerse... kaçarız icabında :)) dimi kızlar? :)))