-
he kaçarız :)))
-
muhahhhaha...
hem neyi kime vermiyolar bakiyim? birinin vermesiyle olmuyo bu işler.... kızın gönlünün rızasıyla, aşkla oluyo.... küpesi varsa anneme ne babama ne... ben almışım adamı...alan razı gelen razı :)))
-
kayın validem beni pek bir sever, ben de onu çok severim, kayın peder sorun çıkarmazsa oldu bu iş :))
aslında standart bir Türk ailesi için pek de ideal olmayan bir damat adayı olur rockçılar. bunda toplum görüşünün, medya uydurmalarının payı da büyüktür. kızına inanan, damadına ısınan aile için bir sorun yoktur ama ön yargıların ortadan kalkması gerekir.
gerçi kayın validem pek bir tatlı, pek bir sıcak, tıpkı Ayşam gibi, anasına bak kızını al :)
-
Kaçan nası kaçmış zamanında desene....
-
kayın kayın deyip durmayın .)
-
tabi ki kaçarız!! ayıpsın yani!!:))
gerçi bu durumda benim kaçımam gerekecek:)))
puhahaha
-
Ama tüm bunlara rağmen kız hala ailesinden korkuyosa.. ve sizin, kendinizi ailesine kabul ettirmenizi de istemiyor ve hala sizi ailesine göstermek, anlatmak istemiyorsa?
Karşı taraftan ne kadar emin olduğunu bir defa daha düşün istersen ...
Şahsen sevginin korkuları yok ettiğine inandığım için , ortada bi tezatlık var gibi geldi gözüme...
-
ehueheu...ben gece size geliyim medusa.. akşam kaçmana yardım ederim....seni çuvala sokarım, çeyizini bohçalarım...önce seni sonra çeyizini camdan aşşağıya atarım :))))
-
:(
Karşı tarafaftan korkmak istemediğim kadar hiçbişeyden korktuğumu hatırlamıyorum.
-
Karşı tarafaftan korkmak istemediğim kadar hiçbişeyden korktuğumu hatırlamıyorum.
Ne demek istediğini anlayamadım ...
:|