Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kim ne kadar müzikten anlıyor?

• sdqantaris • 20 Mart 2005 21:56 • #456307
    Asabi cevaplamadım. Asabi cevapladığımda genelde Saygı, sevgi koymuyorum sözlerimin sonuna. Kaygı, baygı gibi şeylerle noktalıyorum.

Saygı, sevgi.

Onur
  • Nofx • 20 Mart 2005 23:55 • #456315
    Bu sitede müzikten anlayan bir kişi var oda Nuri..Saygılarımla..
  • bimilyon1 • 21 Mart 2005 00:04 • #456317
    Bence herkez kendi yaşadığı, gördüğü, hissettiği kadar biliyordur.
  • Ktulu • 21 Mart 2005 00:08 • #456320
    yapmayın abi burda da bi Nurimania doğmasın :)
  • bimilyon1 • 21 Mart 2005 00:14 • #456323
    ne alakası var ki?
  • Ktulu • 21 Mart 2005 00:32 • #456328
    sana demedim Nofx'eydi cevabım.
  • pesimist • 21 Mart 2005 00:36 • #456329
    AHANDA CEVABIM

Hiç bir yazıyı okumadım ve kendimi müzikten anlayan biri olarakta görmüyorum...
    Bu garajda müzikten anlayan insan inanın bir elin parmaklarını geçmez...

Şimdi o bir elin parmaklarından biri olduğunu göstermek için bana destek çıkmayın...

Üzerine alınan alınsın...
    MÜZİKTEN ANLAMIYORUZ...

saygılarımla
    pesimist
  • Nofx • 21 Mart 2005 00:42 • #456331
    AHANDA CEVABIM

-İyi müziğin sert müzik olduğunu zanneden(Küçükken öyle zannederdim)
    -Kral tv de çıkan grupları rock zanneden
    -Bir gitar sesi duydularmı metal diyen
    -Tarz ayırt edemeyen sadece kulaktan dolma bilgi edinen
    -Mtv,number one'ı idol olarak bellemiş
    -"He o müzikmi onlar çoluk çocuk"diyen fakat bunu başkasından duyan
    -Bir kişi bu grubu sevmiyorum deyince bunu hazmedemeyen

ve birçok şey var..Ama genelleme yapmamak lazım belki sen anlamıyorsun ben anlamıyorum ama anlayanda yok değil..
  • Ktulu • 21 Mart 2005 00:53 • #456332
    AHANDA CEVABIM

Erdem (pesimist) in müzikten anlamadığını düşünmüyorum. Kendine de haksızlık yapma. Bilginin sınırı yoktur. Sonsuz bilgiye ulaşmaksa insan için imkansızdır. Bu yüzden "müzikten anlıyorum" ya da "anlamıyorum" demek yanlış. bu "ben bilgisayar biliyorum" demek kadar salakça bişey olur :)

Erdem'in kastı burda benden daha iyi adamlar varken bana "b*k yemek düşer" demek.. :) Ama dediğim gibi bu işi de kesin çizgilerle belirlemek zaten imkansız. Sanatın sınırı yoktur çünkü..
  • hunturk • 21 Mart 2005 12:36 • #456346
    AHANDA CEVABIM

Buraya gelip saçma sapan şeyler yazan adamlar (nuri hariç) :) zaten garajı en fazla 1 hafta kullanıp sonra kullanıcı adı ve şifresini bile unutan adamlar. genel olarak eski üyelere bakarsan müzik bilgisinin daha yüksek olduğunu görürsün. Tabi onalrın da seviyesinin yükselmesi birbirlerinden aldıkları fikirler-bilgiler doğrultusunda gelişti daha çok.

ktulu kardeşimiz burda müthiş önemli bir noktaya temas etti
    müzik bilgisi iyi olan insan zaten bu sitede tutunabilir yaksa bikaç gün sonra bişey anlamaz çıkar gider. bilmeyip hevesli olan insan ise biraz burda takıldımı müzik bilgisinde büyük bi artış olur. ( 3 yıllık üyeyim bana çok şey kattı sağol GaRaJ ) yanı burası zaten belli bi seviyeye erişmiş insanların toplandığı yerdir vesselam