Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kim ne kadar müzikten anlıyor?

• Ktulu • 21 Mart 2005 14:51 • #456376
    AHANDA CEVABIM

+1
  • meralexantirik • 21 Mart 2005 17:23 • #456428
    ...

valla ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum, adım hıdır olmasa da..
  • cc_baran • 21 Mart 2005 17:42 • #456433
    ...

Nofx
    20 Mart 2005 Pazar / 23:55
    Bu sitede müzikten anlayan bir kişi var oda Nuri..Saygılarımla..

abi nuri efsaneleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
    nuri başımızın tacı yaa, GaRaJ'ın en gerekli adamı :))

Konu hakkında şunu söyleyeceğim.
    Buralarda nelerin ağırlıkta tartışıldığı belli, zaman zaman takıldık, fazlasıyla söylendik ama doğru olan Ktulu'nun söyledikleri.
    Herkes her şeyi bilemez, mükemmel derecede bilen bir adam sık sık yazmaz zaten buraya. Bir şeyler öğreniyoruz, her yazıdan bir şeyler çıkarmaya çalışıyoruz. İnsanlar buraya şarkılarını, şarkı sözlerini, tanıtımlarını, amaçlarını, bunlar paralelinde kaleme aldıkları yazılarını koyuyor, paylaşıyor. Güzel şeyler bunlar. Avril topicinin bir altında bir parça linki, şarkı sözü veya bir şiir olabiliyor. İnsanlar bunları okuyor, sanatsal ve duygusal açıdan yoğruluyor, o kişiyle bir müzik projesine başlama planları yapabiliyor. Mesela benim burada beraber müzik yapmak istediğim insanlar var. Gelişme ve kaynaşma açısından yararlı oluyor.

Çok fazla takılmayın saçma başlıklara, yazılara, siz alacağınızı alın.

Yarışmaya gelince.
    Gelin gitar kapışalım ;)

:D
  • Ktulu • 21 Mart 2005 18:32 • #456444
    ...

Burdan o kadar çok şey öğrendik ki hepsini yazmak çooooook zor olur..

Sadece müzik adına da değil.. Hayat adına çok şey öğrendik..

Benim hayatımın son 9 ayı garaj üzerine kurulu diyebilirim. Burdaki insanlar üzerine.. Benim tanıdığım ve yüzyüze en az 1 kere görüştüğüm insanların sayısı 100'ü, beni net üzerinden tanıyan veya en az 1 kere konuşmuşluğu olan insan sayısı 1000'i bulur, ki bunlar abartı rakamlar değildir, hatta garantidir, fazlası da olabilir...

EN önemli paylaşım, insanların kendi aralarındaki paylaşımdır. Bu yüzden insanların iyi iletişim kurabilicekleri bi ortam olan ve bilgi alışveriişini ya da kişisel grüşlerini paylaşabildiği en önemli yerlerden birisidir forumlar. Aslında sohbet odası da çok çok uygun bir ortamdı ama amacını saptıran bazı insanlar yüzünden ordan olumlu yönde faydalanan insanlar da faydalanamadı. Faydalanıyord ama o kapı da kapandı...

Ben grubumu kurarken de hep garajdan faydalandım.. Arkadaşlar edinirken de.. Mekanlar, stüdyolar öğrenirken de.. Burası insana çok şey katıyo.

Tabii ki heryerde olduğu gibi, "kullanmasını bilene"...