Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bayan gitarist yok !

• düşyılmaz • 23 Mart 2005 18:25 • #456748
    ya bana niye garip geliyo, böyle gitarist arıyoruum diye ortada gezinmek..

oluyormu öyle?
    yani herifin kadının tekini alıyorsun sıkuyorsun stüdyoya hadi kardeşim çal ,osun bitsin.

bitiyomu?

ya da bir ilan görmüştüm.
    ''albüme gircek gruba acele gitarist''

abicim ne bu boncukmu ya!?
    acele gitarist.
    müzik bu ya,benim yaptıgımla başkasının ki benzemez ki
    ,benzermi?
    ..
    ..
    müziğin öylsesi böylesi mi var ki, kiminde acele gitaris yarasın,kiminde yaramasın.

olmaz böyle, ben öyle bilir böyle derim, tanımadıgın adamla zırt diye müzik olmaz heralde,tanışırsın muhakkak zamanla belki,
    ama bilmiyorum işte,
    beceriksiz ,geri kafalı falanım heralde,ya da benim müzik diye bildiğim şey böyle olmuyor.
    bilmiyorum işte.

hadi eyvallah.
  • Ktulu • 23 Mart 2005 20:35 • #456757
    Hakkaten tanımadığın adamla müzik olmuyo....
  • cc_baran • 23 Mart 2005 20:42 • #456763
    bir tek bayan gitarist bilirim, staind'teki o keltoş, feci bayıyor beni :)))

kötü espri evet.

**zzzZZZZZzzz**
  • cc_baran • 23 Mart 2005 20:49 • #456765
    ya şu ders veriyorum ilanlarına uyuzum arkadaş yaa.
    sen kimsin, nesin, kime ders veriyorsun ??
    söylemeyin şimdi "iyidir, güzeldir, vardır bir bildiği" diye.
    uyuzum o kadar.

vermeyin öyle ilan, hem zevk hem para kebap mantığıyla gitmeyin, vereni de merak ediyorum zaten ne kadar anlıyor.

hepsine tek tek gidip bakacağım nedir diye, sonra da indireceğim silleyi, bak çok sinirlendim şimdi.
  • düşyılmaz • 23 Mart 2005 21:12 • #456768
    bak işte.yakaladım baran şimdi gırtlağundan :P

bak abicim ben bıraktım ,ilan vermedim ben ama,bende silleyi indirmek isteyen ve hatta bilirisin şehrin 4yanına ocaklar kurarak herbirini bir bir yakmak isteyetn biri olarak,
    bıraktım ders vermeyi.
    ulan ne bliyoruzki zaten,kendi işimizi görelim önce,adam olalım!
  • düşyılmaz • 23 Mart 2005 21:13 • #456769
    hakaten sağol ktulu.

eyvallah.
  • cc_baran • 23 Mart 2005 21:22 • #456771
    yılmaz ders ver, verecekse biri bu sen ol.
    gitarı tanımayan etmeyen, sadece elindeki alete odaklanmış, müzikten uzaklaşıp işin parasına makarasına ukalalığına bakan adamlar vermesin.
    sen ver.
  • düşyılmaz • 23 Mart 2005 21:23 • #456772
    sanat - zanaat

mevzuu..
  • paradigm_shift • 23 Mart 2005 23:36 • #456798
    Külliyen yalan...
  • gizem_cobain • 24 Mart 2005 15:07 • #456888
    :) süperdi.de yani o kadar da umutsuzluğa düşme beaa..bulursun..ama kafana göre bul..sırf hatun gitarist bulucan diye yapmak istediğin tarzdan vazgeçme mesela.öyle yaptın ya da yapıcaksın demiyorum.benim de başıma geldi bi kaç defa.örneğin okul şenliğine vokalist ve ritm gitarist olarak çıkıcaktım.ilk konser deneyimim olacaktı.ama elemanın teki salak arpeje solo diyodu.hayır ortak parça seçilmeyecek benim kararlaştırdıklarım çalınıcak diyodu.bende salladım çıkmadım konsere.

olur böyle olaylar.sıkma canını sağlam insanlarla eğlenerek çalışıcağın kişilerle müzik yap.saygılar..