Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bayan gitarist yok !

• begum • 25 Mart 2005 15:44 • #457111
    grupları inceleseydin görürdün çok olduğunu mesela pin-up ama tabi sizle çalmak isterler mi bilemem...
  • karete • 25 Mart 2005 15:50 • #457116
    pin-up :D:D:D grupları incele istediğin kadar iyi gitarist olmadıktan sonra işe yaramaz pin upta iyi değil bence feminist ayaklarını bırakın
  • Lethe • 25 Mart 2005 15:59 • #457122
    Arkadaslar (bayanlar) her ne kadar calıssanızda olmas.... biz erkekler kadar iyi çalamassınız neden hiç bayan virtiöz yok? Had var diyelim :)) .. neden bayan gruplar tek tük .. şöyle bi baktığınzda çevreye daha iyi anlayacak ve bizlere hak vereceksiniz... sadece biraz mantıklı düşünün..
    hady eyvvalla
  • nuri • 25 Mart 2005 16:04 • #457123
    şey
    dolarese sorsana o belki kabul eder
  • meralexantirik • 25 Mart 2005 17:03 • #457130
    grupları inceleseydin görürdün çok olduğunu mesela pin-up ama tabi sizle çalmak isterler mi bilemem...

zaten ilk etapta herkesin söyledi grup pin-up, yok mu pin-up gitaristinden başka hatun gitarist, pin-up' ın gitaristine de hadi gel bizle çal diyemez ki insan, iyi ki çıkmış bu grup ya yoksa türkiye gitaristsiz kalacaktı (!)
  • meralexantirik • 25 Mart 2005 17:04 • #457131
    kendisi yoğunmuş :))
  • meralexantirik • 25 Mart 2005 17:09 • #457133
    ya önemli olan virtiöz olmak değil, işte bu ayrımı anlayamıyoruz, virtiöz aramıyorum sadece beraber müzik yapacağımız bir adet bayan gitarist arıyorum, virtiöz olması gerekmez, haşa..

hem feminen ayaklarla kayırma yapmak istemem ama "her ne kadar çalışsa da bayanlar virtiöz olamaz" gibi bir kavram söz konusu olamaz, tamam belki memlekette böyle öne çıkmış bayanlar olmayabilir ama dünya çapında var..

hemen kadın-erkek ayrımı yapmayalım, erkeklerin üstün olduğu apaçık ortada ama müzik konusunda böyle bir ayrım mantıksız geliyor bana..
  • begum • 27 Mart 2005 14:30 • #457263
    alallaaa çok sağlam gitaristler var kadın tamam mı....mesela bence pj harvey...
  • Nieuwe_Wegen • 28 Mart 2005 10:59 • #457355
    Bence Türkiye'de ki en büyük eksiklik female gruplardır diye bakmaktayım olaya ve gerçektende underground sayabileceğimiz female gruplar bir elin parmaklarını ne yazık ki geçmiyor umarım meralexantrik arkadaşımız aradığı female gitaristi bulur
  • meralexantirik • 28 Mart 2005 11:09 • #457356
    Sana katılıyorum ve bunu söylemeye çalışıyorum, ben bir bass gitaristim lakin bir solocu ya da ritimci gitarist hatun bulabilmiş değilim, en sonunda bass gitarın altına bir elektro yaptıracağım en custom orjinalitesiyle bi onu bi onu çalacağım, dahilikte üst boyutlarda seyrettiğim söylenir..
    Hala arıyoruz.. ne diyelim..