Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bayan gitarist yok !

• jubei • 28 Mart 2005 13:52 • #457372
    ben bir bass gitaristim

vaay beaa!!

verdiğin ilanı okudum gerçekten çok güzel

hardrock grubu kuruyosun

Metallica
    Megadeth
    Iron Maiden
    Savatage
    Dream Theater

tarzı olacak

Whitesnake,Rainbow,Dio,Kiss vs gruplar ne tarz yapıyo merak ediyorum.biri bana açıklarsa sevinirim.hardrock ve Dream Theater..

bişe yazmiycam diye çok uuraştım ama dayanamadım mazur görün..
  • meralexantirik • 28 Mart 2005 14:59 • #457378
    tabi açıklayayım..

bu arada benle ilgili araştırma yaptığın için öncelikle teşekkür ederim.. ama gerek yoktu :)

kuracağımız grupta herkes farklı tarzlar istediği için birkaç seçenek var önümüzde, aradığımız gitaristin kafası hangisine yatarsa o tarza daha çok ağırlık vereceğiz diye düşünüyoruz.. o yüzden hardrock ve dream theater birbirine karışmış gibi gözüküyor..

+ ben bir bass gitaristim..

geçmiş geçmişte kalmıştır, insanlar kendilerini geliştiriyor, unutma..

saygılar..
  • jubei • 28 Mart 2005 15:34 • #457382
    saygılar bizden

ama bayan gitarist zor bulursun onu da söliim.

eğer ilerde konser falan verirseniz sizden for whom the bell tolls şarkısını çalmanızı istiycem.
  • meralexantirik • 28 Mart 2005 15:41 • #457388
    for whom the bell tolls değil de çalamadığım şarkı countdown to ex idi, onu istersin, bu arada dün sizde çaldınız mı?
  • jubei • 28 Mart 2005 22:49 • #457532
    siz derken neyi kastettin? öğrenci hareketi 1 de çaldım ben.diğer harekete hazırlanıyoruz 2 grupla.
  • _EvildoeR_ • 28 Mart 2005 23:14 • #457539
    Ya arkadaşlar tamam bugüne kadar bayan gitarist yoktu!! hadi tamam vardı da adam gibi çıkıp sağlam solo atan ya da gerçekten dinlediğin zaman kendinden geçebileceğin riffler yapan bayan gitarist yoktu kabul!! ama bu şu demek olmuyor "bundan sonrada böyle bi bayan gitarist çıkmayacak!!" ya da şu anda gerçekten hırs yapmış sessiz sakin kendi köşesinde kimsenin haberi olmadan çalışan ve gerçekten ilerde iyi şeyler yapmayı amaçlayan "bayan" gitaristler yok anlamına gelmiyor!!! evet şu anda bu işi yapan sağlam bayan gitarist yok gibi. Olanlarda iki akor basıp oda yarım yamalak ben elektro gitar çalıyorum diyolar. Bende bayanım bende elektro gitar çalıp sololara kasıyorum ve sürekli bi bok yapamıyorum diyip kendimi daha da geliştirmeye çalışıyorum ama hiç bir zamanda bazı insanlar gibi yarım bilgimle hadi konsere çıkalım demiyorum !!!
    (bu arada arkadaşlar lafım size değil yanlış anlaşılmasın)
  • meralexantirik • 29 Mart 2005 08:03 • #457573
    evet, şu an bir bekleme süreci var sanırım, kimseden ses seda çıkmıyor, ama gelecek aylarda mı, yıllarda mı böyle "biz bayanız, hemde gitaristiz" şeklinde ortaya çıkarsanız büyük ihtimalle sıyırırım :))
  • meralexantirik • 29 Mart 2005 08:09 • #457574
    siz derken, senin grubunu kastettim, grubunun kim olduğunu bilmiyorum ama mutlaka vardır diye sordum :)
    diğer hareketlerde başarılar diliyorum, izlemeye gelirim ;)
    istenmediğim yerde de dururum ben :))
  • MeDuSA2 • 29 Mart 2005 09:53 • #457576
    he he kendi çok iyi gitar çalıyor yaaaa sen ver ozaman dersi
  • MeDuSA2 • 29 Mart 2005 10:10 • #457578
    ben bir bass gitaristim lakin bir solocu ya da ritimci gitarist hatun bulabilmiş değilim, en sonunda bass gitarın altına bir elektro yaptıracağım en custom orjinalitesiyle bi onu bi onu çalacağım, dahilikte üst boyutlarda seyrettiğim söylenir..
    Hala arıyoruz.. ne diyelim..

vay beeee sen neymişsin de ben bilmiyomuşum ya bu neya gitarı eline alıp 5 tane akor basan gitaristmi oluyor bu devirde o zaman bende virtiözüm diyim olurmu öyle şey yaa hem müzisyen insan alçak gönüllü olur kardesim böyle oraya buraya yok ben gitaristim yok neyzenim yok udiyim yok basistim demeye çekinir (basist diye bir kavramda yoktur) neyse biraz sert oldu ama kızdım buraya yazan müzisyen arkadaşlar sakın siz alınmayın (onlar kendini biliyo)