-
baba bsydir güzel bisydir öneririm
ama LP ve limp'le s1n1rl1 kalmayn onlarin tarzlari brz daha degisik
daha cok raple süslü
korn'u bi dinleyin nu-metal hakkndaki düsünceleriniz degisir
LP ve korn'u özellikle öneriyorum limp bizkit papa roach onlar kadar iyi degil
-
Nu- resim gibi biseydir...
BKZ: Faso Aga
-
nu metal denınce ınsanların aklına lp ve limp bizkit geliyor ama onlar bu ısın ıcıne edıyorlar. eger merak edıyorsam machinehead, fear factory, coal chamber, drownıng pool, demon hunter, kittie dinleyın ( sunu belırtmeden gecmeyeyım kullanıdıgm nıck thrash metal grubunun ısmı ama bende numetal grublardan bayagı severım kım ne derse desın. bırde brutal vokal oldumu davulda saglam ıse yok dıyebılecegım baska bır kelıme ) dınleyın anlarsınız.begenmıyorsanız dınlemeyın.
-
Ya işte rapcoredan nasıl ayırırız diye soruyorum aslında.Kornu da sevmiyorum.
-
LP şarkılarının içinde rap geçiyo diye mi rapcore oluyo? Eğer aynı mantıktan gidersek chaz in brutal/scream vokallerinden dolayı metal sınıfına sokardık ki oldukça saçma bişii olurdu.
LP yi alternatif sınıfına sokarsak bence daha iyi olur.
LP bir metal grubu değildir!!!
nu-metal de alternative sınıfına girer!!!!
boşuna kalp kırmayın.
-
tabi mesela metallika bazı parçalarında dj kullanmıştır bence metallika elektronik müzik yapıyo yok yok hızlı konuşuyo bunun için onlar ımmmm rap yapıyo evet evet rapçiler
-
bakın bu soruyu her girdiğim forumda cevaplıyorum tekrar yazıyım da bilgisi olmayanlar bişiler öğrenmeye çalışsın,öğrenmicekse de sussun konuşmasın... öncelikle müziği türlere ayırmak kadar saçma bişi olamaz müzik müzik olduğu için dinlenir ama illede tarz istiyorum diosanız,,,linkin park,limp bizkit gibi gruplar "rap-core" adı verilen rap sözler üzerine kurulmuş gitar riffleriyle süslü bol elektronik altypılı bir müzik yapar. Korn'un yaptığı müzik bu kalıplara girmez...Slipknot,disturbed,mudvayne,drowning pool.. türü gruplar(bunlara system of a down da eklenebilir) "hard-core" adı verilen hızlı ve gaz gitar ritmleri ve eleştri,sitemden oluşan söz yapısına dayalı bir müzik ortaya koyarlar. Nu-metal kelime anlamıyla new-metal anlamına gelir bunların hepsini kapsar... ha beğenen dinler beğenmeyen dinlemez kişinin kendi tercihidir ama bu hiç bir şekilde bu müziğe(veya herhangi bir tarz müziğe) saldırmayı,aşağılamayı gerektirmez...rapten technoya, technodan arabeske, arabeskten death metale, bütün müzik türleri içinde emek bulunduğu için saygı görmeyi hak eder...
-
nu-metal grunge ların anlayamıcayı bişeydir ki zaten numetal die bi kavram yoktur.çıplak metal ehue..neo metal dilimize çevrilirse yeni tür metal dir..bir nevi post-metal türüdür..ticari kaygıyla trendy müziktir bi sike benzemez..çok komik grup örnekleri okudum.machine head,fear factory e new metal dienler çıkmış çok komik bi yer burası valla ne diim yolunuz açık olsun..itinayla new metalden kaçınmak gerekir ayrıca..
-
Yine ve son kez söylüyorum ki; Nuri-Metin-Ali Kromaj Kaplama Tic.Ltd.Şti.
-
bi de bişi yazıyım buraya hani hep yazarlar ya sanki o nicki başkası kullanıyo bi de altına Necla filan diye isimler yazarlar ozaman nicki niye aldın git isminle nick al neyse bu laf koyar
Necla
O laf banaysa ben yazdığım her şeyin altına yazarım ismimi. Mektup da olsa email de olsa buradakiler gibi kısa bir mesaj da olsa uzun bir yazı da olsa. Alışkanlık. Bu da niye başkalarına batar anlamam, sana mı sorucam güzelim nereye adımı yazacağımı, nereye yazmayacağımı? Laf da koymaz saçma gelir. Yok bu laf bana değilse de alındım haklı olarak ama yine de "sana mı sorucam" lafını geri alırım bana demediysen.
Onur