-
kesinlikle manga NUMETAL güzel kardeş..
-
Bayanlar baylar sevmiyorsanız bari taktir edin!daha iyi bir tarz yaratabilirseniz koyun ortaya eleştirelim!bakın eleştirelim dedim yerden yere vurup abuk sabuk sözler yazalım demedim
-
Genc piyasya hitap eden vur kır diyen rap li metal li (metal demye bin sahit hatta daha da fazla ister ama...) mzüik benzeri bol elektronik alt yapılı bri müziktir sağlam yapanı dinlenir arada sırada ama bazısı vardır sırf piaysa için bu iştedir onları dinlemek sakıncalıdır hatta gereksizdir onla vakit harcayacağınıza gidin bir iron amiden mötör head cd si alın dinelyin görün müzik neymiş (guruplar sadece birer örnektir onların zamanında kim olursa dinlenir:) sevgiler sayılar eskilerle kalın :D
demiştim yine diyorum:)
-
ya siz dinLemiyorsunuz diye dinLeyeni ve o müzik türünü aşağıLamanız gerekmiyor herkes istediğini dinLesin ben numetaL dinLeyen birinin diğer metaL türLerine çamur attığını görmedim ama nedense diğer metal türlerini dinleyenler numetal gibi bazı tarzlara laf atmaktan,aşağılamaktan sıkılmıyor bu kişileri anlamak zor hiç bir şeye saygı duymayanların dinlemediği bir müzik tarzı diyebiliriz numetal e(iyi ki de dinlemiyorlar)
-
nu metal, new metal den gelmektedir(o şekilde okunması nedeniyle) ve isminden de anlasıldıgı üzre son yıllarda oluşmuş yeni bir metal tarzıdır, bunun içine yeni çıkıpta fazla benzeri olmayan ama metal tarzina yakın her türlü hede girebilir. o nedenle şu nu metal degil şu da degil aslında bu demek yanlıştır, ama bu olayın da tabii ki ortaya çıktıgı bir başlangıç vardır, bu da nu-metal grupların en babası olan tool dur.