Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Numetal nedir?

• nick_mick_yok • 7 Nisan 2005 12:20 • #459167
    ya beyler konu nu-metal nedir? ama geyikten başka bişey yok forumda!!!
  • karete • 7 Nisan 2005 12:32 • #459168
    evet senin nickin gibi baya geyik gidiyo :)
  • Nofx • 7 Nisan 2005 12:39 • #459169
    Bunları saymayacağım kesin conem...Mtv'ye devam....
  • ata_core • 8 Nisan 2005 02:26 • #459398
    Numetal?? Efendm. modifiye edilmiş metaldir. yani. Hımm?? nebilim. vıcıkvıjık şey kullanıyolarya. nedi yaww ooo??* ha torntable falan o tür aletleride kattın mı.al san nu metal: :P
  • Facedown • 9 Nisan 2005 19:30 • #459639
    Slipknot,disturbed,mudvayne,drowning pool.. türü gruplar(bunlara system of a down da eklenebilir) "hard-core"??????????????????
    grey_maggot
    öncelikle hardcore un ne olduğunu öğren sonra yaz madem bu kadar ukalasın ve ben bilirim ayaklarındasın...hiçbiri hardcore degildir saydıklarının...ne old-school ne new school ne staright-edge nede post hardcore kategorisine girer...dediin gruplar metal çatısı altında incelenir tabi illada her gruba bi tarz koycaksan.müzik müzik için yapılır ve eğer müziği başkaları için yapıosan salya sümük emek karşılığı dilenirsin..kimse senin emeğine saygı göstermek zorunda degildir.iki üç piyasa grup bilmekle burda belki saygınlık kazanabilirsin tabi..hea hard-core da böyle hiçbi yerde yazılmaz...
  • Fetus • 9 Nisan 2005 22:52 • #459681
    NuMetal i merak edenler bu türün Yaratıcısı olan (kimse boşuna itiraz etmesin) Korn'u dinlesinler... Limp Bizkit'i NuMetal zannetmelerinin nedeni bence Korn'un Limp Bizkit'i bu piyasaya katmasındandır...(halbuki alakası yoktur)
  • The PuNKiLLeR • 9 Nisan 2005 23:32 • #459688
    yaa anlamıyorum herhangi bir sarkısında rap bile degil sadece yeah diyen bir grup nasıl oluyor da nu metal grubu oluyr

buna en iyi ornek evanescence dir sadece bring me to life sarkısında ki replikler yuzunden adamlar nu metal diye anılıyorlar halbuki bence slow rock yapıyorlar

allahtan offspring in original prankster sarkısı yuzunden onca yıllık punk grubuna nu metal denmiyor...
  • testament • 10 Nisan 2005 15:44 • #459745
    BU YAZILARINDANDA SENIN COK BILGI LI OLDUGUNU ANLIYORUZ . ARKADASIN YOLUNU ACIN GIDEBILDIGI YERE KADAR GITSIN. EHE!'....
  • Kaiser • 12 Nisan 2005 18:29 • #460028
    KORN ne yapar
    Numetal
    Hayır deyinde official sitesini gözünüze sokayım
    Ben kornu severim
    sanırım ohalde numetalide severim
  • raistt • 16 Nisan 2005 15:04 • #460681
    kesinlikle MANGA DEĞİL abi onu biliyorum..
    elemanlar biz nu metal yapıyoruz demişler,kalbim duruyordu..