-
arkadaşlar nasıl oluyoda bir insan duvar tahtasına notaları sadece yazarak beste yapıyooor nasıl çalıştılar ne yaptılar kimleri örnek aldılar kimleri dinlediler ve bu kadar iyi olmayı nasıl başardılar bilen söyllllllllleeeeeeeeeeeeesiiinnnnnnnnnn!!! annelerinin karnından bunları bilerek çıkmadılar yaaa
yok yaa türkiyede bu potansiyel yokkkkk
-
abartılıcak bir grup değil. "müzisyen" kavramını hakkıyla taşıyan her insan istediği her tarafa nota yazıp bunlarla beste yapabilir, sesleri her istediği anda her yerde anlama bürünüdürebilir. saygı duyulası insanlar, ama çok çalışmış oldukları belli, günde 20 saat müzik çalışarak bir 5 sene içersinde bu adamların seviyesine çıkılabilinir. fazla abartmamak lazım.
he bu arada biri de bana robert fripp'in ne menenm bir varlık olduunu açıklarsa sevinirim:P
-
o kadarını biliyorumda günde 20 saat gitar çalışabilecek olan varmı suan garajda acaba şahsen ben 7 saatten yukarı çıkamadım
-
ben... 20 saat değilde jaguarım geliyo onla yatarım artık yeni bi satriani doguyo garaj ayağa kalk :D
-
emin ol var.
daha fazlası da var
-
hemde neler var önemli olan ÇALIŞMAK
O ADAMLAR ANASINI KARNINDAN VİRTİÖZ OLARAK DOĞMADI
-
Ya valla çok abartıyorsunuz yaa.
Dream Theater iyi, hoş, yetenekli, becerikli, büyük, üstad, baba ama bu işi yapan ve bu kadar iyi yapan tek grup değil ki. Daha ne müzisyenler, ne topluluklar var kim bilir. Ara ara denk geliyoruz, keşfediyoruz. Müzik sektöründe şans ve statü çok önemlidir.
Bu insanların hepsi müzik okullarında hoca. İşleri bu, günleri bunla geçiyor.
Bırak olsun o kadar, herifler yaratıcı ama öyle bir ilahlaştırdınız ki yazılarınızı okuyan DT'yi müzik aleminin efendisi zannedecek.
Yapmayın..
-
çünkü sıkı kahvaltı ediyorlar.
en önemli öğün kahvaltıdır. sıkı yapmak gerekir.
her sabah marmaris balı, mersin kaymağı yiyorlarmış bir de süt taze süt.
-
adamlar yetenekli...ayrıca çok çalışmışlar...her biri birer virtiöz(vokal hariç)...yanlız çook da abartmayın derim çünkü grup olarak inanılmaz değiller ama yetenekleri aşikar.dt ye gelene kadar neleeeer var.
-
20 saat dendi diye, şimdi 20 saat ugraşırlar :))
aman deyim. kasmayın:p
erkan oğur da bileklerini incitmişti..
yokkkk muş türkiye de böyle potansiel yoookkkkkk muş !!
hadi be!
laf işte.