Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden bu kadar iyilerr(dream theater)

• HardrocK • 30 Mart 2005 17:38 • #457906
    her sabah marmaris balı, mersin kaymağı yiyorlarmış bir de süt taze süt.

Abi yapma etme doğduğumdan beri Mersin'de oturuyorum daha hayatımda Mersin kaymağı diye bişey duymadım yav :):):)

The Wolfram
  • chazy_chazzz • 30 Mart 2005 18:04 • #457915
    scarface..ne zamandır görünmüyordun hoş geldin kardeş yaa....
    yaa grup elemanları gerçekten yetenekli hepsi virtiöz(vokal hariç) sıkıda çalışıyorlardır eminim:) neden bu kadar iyi olmasınlar ki...hem doğaüstü de değiller..
  • ibanetze • 30 Mart 2005 18:13 • #457920
    hız ve taknik hic bi şeydir önemli olan duygu bence bi kez passive dinlediyseniz ne demek istediimi anlıycaksiniz
  • bimilyon1 • 30 Mart 2005 18:44 • #457927
    bende zaten salladım mersinde de kaymak yemiştim zamanında aklıma geldi okadar.
  • mkcervy • 30 Mart 2005 19:06 • #457938
    yaw adamlar süper de duvar tahtasında ya da beyaz tahtada ya da herneyse (kara tahta da olabilir),teori bilgisi (teoriye döndük gene...bknz:MÜZİKTEN ANLAYANLARA SORULAR!!) aşmış olan her müzisyen yapabiilir!şahsen adamlar da öYle,onlar gibi adamlardan çok da var dünya da aşmış olan...ama adamların avantajları birbirlerini bulmuş olmak.biraraya gelmişler güzel müzik yapıyolar yani...iyi grup!!mesela guns da öleydi bence adamlar 80lerde şans mans buldular birbirlerini (iyi de yaptılar) müzik bilgileri aşırı iyi olmamakla birlikte harika müzik yaptılar...ama benceeeee!
  • mkcervy • 30 Mart 2005 19:07 • #457939
    ayrıca bu duvar tahtası olayı efsane,sen boşver!biraz aşmışlar o kadar...direk bişiler duvara sallayarak yapmıyolar bea besteleri
  • C-None • 30 Mart 2005 20:21 • #457964
    "hız ve teknik hiç birşeydir" peki bunun dream theater ile ne alakası var? adamların (adam dedim yine pardon tanrı onlar) şarkılarını dinlemeden yorum yapmayın çok sinir bozucu bu bir, ikincisi neden bu kadar iyiler diye ilahi varlıkları sorguluyorsunuz haberiniz olsun..günah falan..:))))
  • MeDuSA2 • 31 Mart 2005 10:34 • #458041
    nerden biliyorsun Allah vergiside olabilir siz şu 6 yasında davul çalan cocuğu dinledinizmi peki dinleyin anlarsınız ne demek istediğimi.(çocugun ismini unuttum)

çok susadım...
  • mut • 31 Mart 2005 12:16 • #458054
    beste konusunda zevkler ve renkler tartışılmaz diyorum ama gitarist g3'de,basçıyı bizzat bostancıda gördük sıyırmış,davulcu desen artist falan ama simon phillips,buddy rich.. gibi uzaylılarla karşılaştıramasak da virtüöz,klavyeci bize konserde el salladı ona hiç laf yok tam bir müzik adamı,sevmeyen sevmesin ama vokalde bence gayet iyi(scenes from new york girişinde yatarak detone olmadan söylüyor o sahneye dikkat,kolay iş değil)..yani metal,rock aleminin en iyi çalan grubu olduğu kesin birşey bence niye inat ediyorlarki insanlar?
    ayrıca türkiyede de bizim öz değerlerimizi dinlememiz gerektiğini düşünüyorum ve herkesi laço tayfayı desteklemeye çağırıyorum!!
  • mkcervy • 31 Mart 2005 16:09 • #458080
    abi bu adamların "live at budokan" ı izleyin baştan sona....+ portnoy için de "since from new york" da "finally free"nin son 3-4 dksına bakın..başka birşey demiyorum.izleyin ama haaaaaa :)