-
Bazen forumu okudukça hayret ediyorum 16 yaşında biri Teomana popçu diyor Ona buna sallıyor atena falan bitti bu nasıl elektro falan ben kalıyorum.
Birilerinden duyduklarıyla hareket edenler mtv izleyerek konuşanlar daha düne kadar bu ülkede rockın sadece 3 tane barda söylendiğini kargonun atenanın oralardan geldiğini bilmiyorlarkiiii.
Sonra bir bakıyorum biri çıkıyor sallıyor altyapılar yok sound iyi değil TARKAN GÖZÜBÜYÜK sanki (Pentegramın BAsçısı Şebonun MVÖnün prodüktörü örnekolsn)adamlaryaaa
Sonra biri Rapçiyim diyor sallıyor topic açıp sagopa mı ceza mı diyor..
Ulan ikiside düne kadar üsküdar bakırköyde söylerlerdibiri power fme kapak atıp popçu olup ünlü olmuşlar sen onları tanımıyon ama adamlara tapıp nickini sagopaaa yapıyon
kurban yeni kasetinin promosyon konserini verecek haberi garaj.orgtan okuyorum takk altına şu yorum Metalica konsernde onlara pet şişe attılar eheheh
Ama kardeş denizin aletin boyunu görmemiş ogece!!!!!!!!!
Neyse ben içimi döktüm eski üyeliğimden sonra durdum bayağı bir sonra tekrar üye oldum ama gidiş hiç iyi değil garaj.org"u dejenere edecekler aman UYMAYALIm prim tanıyıp cevap atmayalım
SON içimde kalmışken yazayım..
Rock"n cokela ilgili biri topic atmış herkes Barışa rock falan yazmış yaşlar yine 15 ama Barışarock"a giden azınlık ulan o zaman ordayız demeyin ayrıca ben İstanbul üniversitesinde okuyorum bu 15lik veletler solculuk yapıp rockn coke yorumuma Barışarock kahrol emperyalizm diyoo yaaa arkadaş sen kimsin emperyalizmi bilirmisin biz buraya iron maidenları Placeboları Kurbanları dev sahnelerde görmek için çok bekledik abim beni 15 imde götürürdü konsere be heyyyy
Bundan sonra herkes HADİNİ BİLEREK Yorum Yapsın bilgisiyle takılsın
Pogo yapmak için PUNK BABY PUNK
-
.
-
...
-
??????????????????
-
klavyesi olan konuşuyor...
-
ya yazı yazmıcaktım ama dayanamadım!bu başlığa prim yapmak istemiyorum ama sürekli yazı yazılıyor ve tepede kalıyor!bu da benim sirimi bozuyor!ne demek bu ya!nasıl bir yazı bu!ya yok konuşmuyorum!
tamam sustum.
-
Şuna yürekten katılıyorum türkiyede rock grubu yokken athena ve kargo vardı..Dediğin gibi o zamanlarda ağzında salya ile dolaşan çocuklar ordan burdan duymayla athena da neymiş çoluk çocuk grubu yaooww.Diyolar..Kimsenin yaşı ile kompleksi olmamalı ama haddinide bilmeli...
-
Nofx dostum amacım yaş olayı değil bende gencim ama topiclerin hepsini okuduğunda sadece bilgisizce yorumların ötesinde bu bilgisizlerin hakaretlerini okuyorsun adam daha dün gitar çalmayı öğreniyor bugün kendini Elvis presley sanıyor.
Ya da 2PAC dinliyor ve Rapi ben yarattım sanıyor topici anlamayanlarda anlasın amacım zaten üstte duran bir topic açmak olsa bunu oooooooo çoktan yapardım... Amacım Kurbanı bile bilmeden eleştiriliyorsa garaj.org dejenere olmaya başlamıştır diyorum...
Biri çıkıp Bir konsere gidiyor Ör.7KULE Hemen her gruba sallıyor yanımda Kimlere neler dendi yaaa ayıp sizde üretin dinleyelim arkadaşlar....Yani yorumlar biraz dolu olsun lütfen..Anlamayana artık ne demem lazımki kültür??
-
keiser arkadas1ma kat1lmamak elde degil.daha dün enstrman calmaya baslayan veletler bas1m1za müzik otoriteleri olup c1k1yor.ben 8 senedir gitar cal1yorum ama kendimde görmüyorum baz1 seyleri haddimi biliyorum.
özellikle elestiri daha cok b.katma seklinde oldugundan hicbir yap1c1 yonü olmad1g1 gibi seviyeyi oldukca asag1 cekiyor.
ben bunu bilgi eksikligine bagl1yorum. baz1 seyleri göremeden sallay1nca ortaya elestiri ad1 alt1nda sacmalamalar silsilesi c1k1yor.
arkadaslar biraz emege sayg1 gösterelim.belki athena teoman gibi adamlar1 sallam1yorsunuz ama o adamar siz istemeden size katk1 sagl1yor. müzik zevkinizi yogurup sekil veriyor.bunu gözard1 etmeyelim bu adamlar1n hayat1 bu. sizden kat be kat fazla muzik dinlleyip kat be kat bilgiye sahipler.bos adamlar degiller merak etmeyin.
sayg1lar
-
sana birkaç şey soracam.
1-barışarock ile ilgili düşüncelerin ne?
2-atena ile ilgili düşüncelerin ne?
3-teoman ile ilgili düşüncelerin ne?
4-kargo ile ilgili düşüncelerin ne?
şu konuda sana sonuna kadar katılıyorum.haklısın ortalık bir şey bilmeden atıp tutandan geçilmiyor!ama okadar fazla genelleme yapmışsın ki ben de kıllanmadan duramadım.sanki herkes bilip bilmeden eleştiriyomuş gibi olmuş!
sen sorularıma cevap ver ben de bildiklerime dayanarak kendi eleştirilerimi yaparım istersen.
saygılar