Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj Forum Saçmaları

• çatapat • 13 Nisan 2005 22:28 • #460256
    kaiser arkadaşım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki cidden alnından öpesim geldi..de biraz havada kalmış senin de gördüğün üzere 'noluyo be ben büyüdüm ulen' nidaları atılmış.biraz daha böyle sinirini yatıştırıp sakin sakin yazsaydın bu mesaja verilecek cevap olmazdı okuyan ya kafasını kuma gömerdi ya da tebrik etcek söz bulamazdı.artık o kadar doluyuz ki toplayamıyoruz sözleri kelimeleri bunun da farkındayım.neyse sonuç olarak 'ohh misss' diyorum :))
  • specops • 14 Nisan 2005 01:06 • #460281
    ya ben hip-hop rap dinleyenlere gıcığım, evt arkadaşlar bu sözü söylemek istemezdim ama cidden nefret ediyorum, çok özenti oluyolar ... hele ileri seviye fanlar !...
    bazen kendime de kızıyorum adamın ne dinlediğinden banane diye ama dinleyenleri gördükçe tiplerine muhabbetlerine şahit oldukça dayanamıyorum yaaa ...

biliyorum çok ayıp bişey insanı dinlediği müzikten ötürü aşağlamak ama kendime ne kadar engel olmaya çalıştıysam da olmuyor. ve evt dediğiniz gibi 15 yaş lise tayfası bunların %90ı ...
  • a_lost_soul • 14 Nisan 2005 09:57 • #460296
    sizde üretin dinleyelim arkadaşlar

şeklinde şeyler duyduğum zaman delleniyorum.Ya benim bi gurubu veya adamı eleştirmem için illa gitar çalmam,müzik yapmam mı gerekiyor.Eleştiri iyi yönde de olsa kötü yönde de olsa tamamen kişisel zavlerle alakalıdır.Müzik konusunda herşeyi bilemeyebilirim ama yapmayın arkadaşlar ben"Hip hoptan nefret ediyorum" demek için illa hip hopun icını cıcığını bilmek zorundamıyım.Neferet ediyorum bu kadar.
    Bi gurup bana özenti gözüküyosa özenti derim.Yaptığı müzik hoşuma gitmiyosa dinlemem.Yok efendim"sıkıysa o soloyu sen at" şeklinde bişe söylendiğinde de kale almam.Kulağıma hoş gelmiyosa isterse en zor solo olsun umrumda olmaz...
    Ama bi konuda haklısınız burda 15lik özentilerden de çook var...
  • Kaiser • 14 Nisan 2005 11:15 • #460317
    arkadaşlar tpicte aslında ben bilgisizce eleştiri derken sizin hiphopa bakışınızı söylerken o dalı bilmeniz gerekmez çünkü hiphop bir felsefedir grafiti bol pan. falan size uymaz sizde sevmiyorum dersiniz ama yeni bir forum saçması
    Nuri ne demiş:
    Yabancı şarkıları türkçeye çevirsenize
    Millet
    Atlayıp guftekar.com falan adres verip hatta emaillerini bırakıp bize sor verelim demiş
    Nuri napmış
    Salaklar ben yabancı şarkıyı türkçe Çalsanıza demek istedim demiş.

Yukarıdakiler bu forumda topicte inanmayan baksın nuri hatta embesiller falan coşmuş oysa nuri kardeş kendini ifade edememiş etsede nuri kardeş daha İngilizcenin dilimize KAFİYESİZ döndüğünüde bilmemekte...

Peki bu forum saçmasına napmak lazım
    1.Bizde sensin embesil falan kalayımı basalım
    2.Susup kimseye cevap mı atmayalım
    3.Garajdan mı çıkalım??

Cevap?
  • a_lost_soul • 16 Nisan 2005 00:10 • #460621
    ben bunlardan iki sonuç çıkarırım
    1.Nuri kimse türkçe konuşmayı doğru dürüst bilmiyo
    2.Aramızda mal ötesi insanlar var
    Bu durmda en güzeli"kardaşim yuhh" diye mesajını atmak olur.Nedim yuhh yani..
  • Kaiser • 16 Nisan 2005 11:03 • #460653
    doğru diyorsun ama bu kardeşimiz yalnız değil!!!